🔥İndirim Kioxia Exercia NVMe 500GB 650TL

2 senede bence %50 gayet iyi 500 gb ssd için. Sağlığı sadece vaad edilen yazma garantisi yani TBW ile alakalı. SSDde bir sorun olup olmamasıyla alakası yok.

2 Senede %50 nin neresi iyi? 2 seneden fazla kullandığım SSD %94 şuan.
Ben de onu diyecektim. 2 senede yarıya düşmesi abartı değil mi? Ya da sürekli bir yazma mı yaptınız? Ben de almayı kafamdan geçirdim de şaşırdım şu anda, u

2 Senede %50 nin neresi iyi? 2 seneden fazla kullandığım SSD %94 şuan.
TBW ne demek biliyor musun? 1600 TBWli ürünle 200 TBWli bu ürün bir değil. Tekrar ediyorum bu sadece garanti ile alakalı bir bilgi ürünün performansıyla değil. Kişiden kişiye ve kullanım amacına göre değişir.

Son düzenleme:
Ben de onu diyecektim. 2 senede yarıya düşmesi abartı değil mi? Ya da sürekli bir yazma mı yaptınız? Ben de almayı kafamdan geçirdim de şaşırdım şu anda, u
Chia mining ile uğraşanlar var bir kaç ayda 1600 TBW ömrü sıfırlayabiliyorlar.
Yani iki senede 200 TBW garantiden 100 TB yazdığın için sağlık yüzde50 ye düşüyorsa bir sorun yok. Ha diyorsa ki ben 2 sene boyunca 100 TB civarında veri yazmış olamam o zaman servise başvursun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 1000 liralık modeller bile 300 tbw li
Dostum bunun benimle ne alakası var. Kioxia belirliyor ben değil.
Bende 1600 TBWli corsair var 1 yılda her gün kullanımla anca %99'a düştü. Yapılan işe göre firmanın politikasına göre değişiyor.
Eğer 650 liralık üründe 200 TBW var yani iyi anlamında kullandıysan da kusura bakma yanlış anladım.
1653587980570.png

2 senede %50'ye düşmesi kötü ama o ölçümün doğruluğunun bir kesinliği var mı ? Mesela SSD sağlığı %0 olup çalışan SSD'ler varmış.

Geri