Perk
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,031
aynı ssdyi 9 aydır kullanıyorum sağlığı yüzde 94 kullanımla alakalı2 Senede %50 nin neresi iyi? 2 seneden fazla kullandığım SSD %94 şuan.
aynı ssdyi 9 aydır kullanıyorum sağlığı yüzde 94 kullanımla alakalı2 Senede %50 nin neresi iyi? 2 seneden fazla kullandığım SSD %94 şuan.
Kioxia nın sata olanı kronik diye biliyorumaynı ssdyi 9 aydır kullanıyorum sağlığı yüzde 94 kullanımla alakalı
2 senede bence %50 gayet iyi 500 gb ssd için. Sağlığı sadece vaad edilen yazma garantisi yani TBW ile alakalı. SSDde bir sorun olup olmamasıyla alakası yok.
Ben de onu diyecektim. 2 senede yarıya düşmesi abartı değil mi? Ya da sürekli bir yazma mı yaptınız? Ben de almayı kafamdan geçirdim de şaşırdım şu anda, u2 Senede %50 nin neresi iyi? 2 seneden fazla kullandığım SSD %94 şuan.
Sağlıktan kastı okuma yazma oranının zaman içerisinde düşmesi mi?2 Senede %50 nin neresi iyi? 2 seneden fazla kullandığım SSD %94 şuan.
TBW ne demek biliyor musun? 1600 TBWli ürünle 200 TBWli bu ürün bir değil. Tekrar ediyorum bu sadece garanti ile alakalı bir bilgi ürünün performansıyla değil. Kişiden kişiye ve kullanım amacına göre değişir.2 Senede %50 nin neresi iyi? 2 seneden fazla kullandığım SSD %94 şuan.
Hocam 1000 liralık modeller bile 300 tbw liTBW ne demek biliyor musun? 1600 TBWli ürünle 200 TBWli bu ürün bir değil. Tekrar ediyorum bu sadece garanti ile alakalı bir bilgi ürünün performansıyla değil.
Chia mining ile uğraşanlar var bir kaç ayda 1600 TBW ömrü sıfırlayabiliyorlar.Ben de onu diyecektim. 2 senede yarıya düşmesi abartı değil mi? Ya da sürekli bir yazma mı yaptınız? Ben de almayı kafamdan geçirdim de şaşırdım şu anda, u
Dostum bunun benimle ne alakası var. Kioxia belirliyor ben değil.Hocam 1000 liralık modeller bile 300 tbw li
Ona bakarsak 8 senelik Hi-Level Ultra SSD şu anda %85 sağlığında.2 Senede %50 nin neresi iyi? 2 seneden fazla kullandığım SSD %94 şuan.
750 de çok be agabuna alınır diyenler
hem hızı yüksek hemde wdWD WDS480G2G0C Green SN350 NVMe SSD 480 GB, Siyah - Yeşil : Amazon.com.tr: Bilgisayar
WD WDS480G2G0C Green SN350 NVMe SSD 480 GB, Siyah - Yeşil : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr![]()
Wd green almanızı tavsiye etmem western digital in green serisi wd in en kalitesiz depolama birimleri kioxia alın daha iyibuna alınır diyenler![]()
hem hızı yüksek hemde wdWD WDS480G2G0C Green SN350 NVMe SSD 480 GB, Siyah - Yeşil : Amazon.com.tr: Bilgisayar
WD WDS480G2G0C Green SN350 NVMe SSD 480 GB, Siyah - Yeşil : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr![]()