Dostum ona şimdilik windows + gta 5 cs go falan yükleyeceğim. Sonradan 1 tb hdd alırsam hikayeli oyunları ona indireceğim çok sorun yaratır mı ?Toshiba'nın alt markası kronik sorunlu diyebiliriz, 240GB alınıp ya da 120 sadece windows kurmak için yeterli sayılır.
Zamanla hızları düşer, gta v sıkıntı çıkarabilir bu yüzden.Dostum ona şimdilik windows + gta 4 cs go falan yükleyeceğim. Sonradan 1 tb HDD alırsam hikayeli oyunları ona indireceğim çok sorun yaratır mı ?
alabiliceğim başka bi alternatif yok maalesef sistemi şöyle atayım. https://www.itopya.com/dadg2-r5-260...gb-ddr4-240gb-ssd-1tb-disk-gaming-bilgisayar/Alınmaz, önermem TR200 yan çar.
Aynı modelin yeniden makyajlanmış hali.
Düşük seviye bir SSD, sağlık sorunları da var.
120gb lığa sadece windows kursak sıkıntı olurmuToshiba'nın alt markası kronik sorunlu diyebiliriz, 240GB alınıp ya da 120 sadece windows kurmak için yeterli sayılır.
Hocam zaten 1 TB HDD alacaksın 250 GB SSD yeter.alabiliceğim başka bi alternatif yok maalesef sistemi şöyle atayım. https://www.itopya.com/dadg2-r5-260...gb-ddr4-240gb-ssd-1tb-disk-gaming-bilgisayar/
Evet ama sistemde Corsair Spec-05 kasa bulunmakta ve herkes bu kasanın hava akışının iyi olmadığını söylüyor o yüzden kasayı mb511'e yükselttiğimde tek seçenek ssd'yi 240gb'a düşürmek.Hocam zaten 1 TB HDD alacaksın 250 GB SSD yeter.
En mantıklısı 40 TL daha koyup 250 GB Samsung SSD alman olur.
Çok daha uzun ömürlü ve mantıklı bir seçenek olur.
Alıntıyı görüntüle
Dostum, 3500x yapmana gerek yok.Evet ama sistemde Corsair Spec-05 kasa bulunmakta ve herkes bu kasanın hava akışının iyi olmadığını söylüyor o yüzden kasayı mb511'e yükselttiğimde tek seçenek ssd'yi 240gb'a düşürmek.
dediğin gibi yapınca 5.157 tl oldu ayrıca 16 gb rami sonradan da ekleyebilirim. r3 3100'den r5 3500x'e geçmeyi düşünüyorum bunun hakkında konuda açmıştım olumlu yanıtlarda almıştım siz neden gereksiz buldunuz ?Dostum, 3500x yapmana gerek yok.
Gereksiz masraf olur diye düşünüyorum.
3100 kalsın yeter, rami 16 GB yap.
Kasayı da MB511 yap, SSD'yi 40 daha koy Samsung al.
En mantıklı seçimler bunlar olur.