Neler Yeni

Kırık kapım düzeltilebilir mi?

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Onur Yücel
Merhaba arkadaşlar kapımın dilinin öpüştüğü yuva kısmı kırık dolayısıyla görüldüğü üzere kapı kapanmıyor.
Kapının bu kısmını harici satın alıp takabilir miyim yenisini (kapı çerçevesi mi oluyor ne oluyorsa adı) yahut komple kapıyı mı değişmem gerek?
Eğer o şekilde harici satılmıyorsa kendim tahtayı yontup kesip oraya yamalayacam ama öyle de kötü duracak haliyle. Ayrı halde satılıyorsa alıp takmayı düşündüm.
Var mıdır konu hakkında bilgisi olan?

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Burak
Merhaba arkadaşlar kapımın dilinin öpüştüğü yuva kısmı kırık dolayısıyla görüldüğü üzere kapı kapanmıyor.
Kapının bu kısmını harici satın alıp takabilir miyim yenisini (kapı çerçevesi mi oluyor ne oluyorsa adı) yahut komple kapıyı mı değişmem gerek?
Eğer o şekilde harici satılmıyorsa kendim tahtayı yontup kesip oraya yamalayacam ama öyle de kötü duracak haliyle. Ayrı halde satılıyorsa alıp takmayı düşündüm.
Var mıdır konu hakkında bilgisi olan?
Foto yok mu hocam bı bakaydık

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Onur Yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Foto yok mu hocam bı bakaydık
Unutmuşum prdon 😂 çekmiştim

IMG_9961.jpeg
IMG_9962.jpeg

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Onur Yücel
Hocam o parçayı maragoza kestirme imkanınız olabilir uğraşırlarsa eğer tutkal la yapışır diye düşündüm ama emin olamıyorum ne kadar tutar tutkal
Aynen , eğer ayrı satılmıyorsa dediğiniz işlemi ben kendim yapacağım gerekli alet edavat var. Komple kapılar pahalı çünkü değmez 5-6 bin lira falan diyor

ShinRei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
kerim deveci
Hamur ile kalıp alıp alçıpan kaplayabilirsin ama ne kadar estetik durur tartışılır

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Onur Yücel
Hocam o kopan parçayı çiviyle çakıp deneyebilirsiniz ama zamanla atmaya başlar diye düşünüyorum
Kopan parça elimde değil zaten başka bi şeyden uyduracam artık 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sağ olun

Top Bottom