Merve 80+ Bronze Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 1,842 18 Temmuz 2020 #1 Telefonumun ekranı kııldı görüntü yok dokunmatik çalışıyor şarj alıyor her şey oluyor sadece görünyü yok letgıdan satıyorum yarın ama içinde fotoalr fln var aile fotoları fln özel dosyalar vs onları silmem lazım naıl silicem !!!
Telefonumun ekranı kııldı görüntü yok dokunmatik çalışıyor şarj alıyor her şey oluyor sadece görünyü yok letgıdan satıyorum yarın ama içinde fotoalr fln var aile fotoları fln özel dosyalar vs onları silmem lazım naıl silicem !!!
KTimur 80+ Silver Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 2,008 En İyi Cevap 1 18 Temmuz 2020 #2 Telefonu bilgisayara bağla bilgisayar üzerinden sil.
Merve 80+ Bronze Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 1,842 18 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Kazım Soy yazmış: Telefonu bilgisayara bağla bilgisayar üzerinden sil. Devamı için tıklayın... ekran yok knk ekrandan onay yapmam lazım Mesaj otomatik birleştirildi: 18 Temmuz 2020 Kazım Soy yazmış: Telefonu bilgisayara bağla bilgisayar üzerinden sil. Devamı için tıklayın... Ne yapmam lazım yardım edermisiniz bilgili biri varmı
Kazım Soy yazmış: Telefonu bilgisayara bağla bilgisayar üzerinden sil. Devamı için tıklayın... ekran yok knk ekrandan onay yapmam lazım Mesaj otomatik birleştirildi: 18 Temmuz 2020 Kazım Soy yazmış: Telefonu bilgisayara bağla bilgisayar üzerinden sil. Devamı için tıklayın... Ne yapmam lazım yardım edermisiniz bilgili biri varmı