Neler Yeni

Yardım Kırılan ve İşlem Yapılamayan Telefon Ekranı Nasıl Onarılır?

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Herkese selam dostlar, sevgili kardeşim babamın telefonunu yere düşürdü ve ekranını kırdı. Ekranda herhangi bir işlem gerçekleştirilemiyor, babam evde olunca fotoğraflarını paylaşabilirim. Telefoncular yüksek ücret istiyor ve garanati dışı bir durum. Çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler...

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ne çözümü olabilir ki ? Ya yaptıracaksınız telefoncuda ya da yeni telefon alırsınız.

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Herkese selam dostlar, sevgili kardeşim babamın telefonunu yere düşürdü ve ekranını kırdı. Ekranda herhangi bir işlem gerçekleştirilemiyor, babam evde olunca fotoğraflarını paylaşabilirim. Telefoncular yüksek ücret istiyor ve garanati dışı bir durum. Çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler...
Tek seçenek ekran değişimi dostum maalesef.

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan
FORMAT(!) bir şey yapılamaz telefoncuya götür

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,958
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
diş macunu sür düzelir ! yaptır yada yenisini al

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
tamam şöyle yapıyosun marka model ekran bilgilerini giriyosun ondan sonracıma internette fiyatlara bakıyosun fakat istanbulda yaşıyosan eminönünde satılıyor çok fazla telefon tamiri yaptım babamla işçilik parası hariç hiçbirşekilde ücrette almadım ama bıraktım lcd ekran değişimi yazın çıkar

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne çözümü olabilir ki ? Ya yaptıracaksınız telefoncuda ya da yeni telefon alırsınız.

Tek seçenek ekran değişimi dostum maalesef.

FORMAT(!) bir şey yapılamaz telefoncuya götür

diş macunu sür düzelir ! yaptır yada yenisini al

tamam şöyle yapıyosun marka model ekran bilgilerini giriyosun ondan sonracıma internette fiyatlara bakıyosun fakat istanbulda yaşıyosan eminönünde satılıyor çok fazla telefon tamiri yaptım babamla işçilik parası hariç hiçbirşekilde ücrette almadım ama bıraktım lcd ekran değişimi yazın çıkar
Teşekkürler...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,844
Üyeler
164,208
Son üye
Eisenheim1907
Top Bottom