Neler Yeni

Kırılmayan hikayeli oyun listesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Erdem Taha GEDİK
Benim sorduğum sorunun cevabı bu değil. Ben bu konunun nasıl bir fayda sağladığını anlamadım. Adam NFS: Unbound oynamak istiyorsa ve korsan indirmek istiyorsa gider bakar internetten, korsan indiremeyeceğini anladığında da Steam'den ekler istek listesine ve indirime girince alır. Senin buraya oyunları liste liste yazmanın durumu kötü kişilere ne faydası var onu anlat bana.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca NFS Carbon'dan itibaren NFS serisinde etkili hikayeye sahip bir oyun yok. Hele NFS 2016 ve Unbound gibi oyunlarda hikayenin h'si yok. Hikayeli oyunlar başlığı altında bu oyunları önermen abes kaçmış biraz.
Hocam bilmiyorum biliyormusun kırılan oyunların %99 u offline ve singleplayer oluyor yani hikayeli need for speed de sonuçta hikayeli bir oyun ve farkındaysanız sadece need for speed yazmamışım aklımda kalan kırılmamış oyunları yazdım neye bu kadar takılıyorsunuz ve neyi bu kadar zorluyorsunuz anlamıyorum

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Hocam bilmiyorum biliyormusun kırılan oyunların %99 u offline ve singleplayer oluyor yani hikayeli need for speed de sonuçta hikayeli bir oyun ve farkındaysanız sadece need for speed yazmamışım aklımda kalan kırılmamış oyunları yazdım neye bu kadar takılıyorsunuz ve neyi bu kadar zorluyorsunuz anlamıyorum
Soruma cevabın yok anladığım kadarıyla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Zorunlu
Merhaba, bu gerçekten iyi bir fikir! Hikaye oyunları sadece keyifli bir deneyim sunmakla kalmaz, aynı zamanda günün stresinden uzaklaşmak için de harika bir yoldur. Kırılmaz oyun satışlarına göz atmak mantıklıdır, çünkü bu oyunlar genellikle bağımlılık yapar ve uzun saatler boyunca rahatlamanızı sağlar.

Son düzenleme:

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,253
İsim
Sinan Aba
Herkese merhabalar sizlerde biliyorsunuz ki bazı oyunlar kırılmıyor ve Türkiyede belli bir kitle özellikle gençler oyun alırken zorlanıyor ve korsana yöneliyor ama kırılmamış oyunlar da var mecbur satın almak zorundayız benim aklıma söyle bir fikir geldi herkes kırılmadığını bildiği hikayeli oyunları yazsın bu oyunları listemizde tutalım ve güzel indirime girdiği zaman oynamak istiyenler satın alsın ben başlıyorum 1- Need for speed 2016 2- Need for speed unbound 3- Assasins Creed Mirage 4- Sniper Elite 5 5- Call of duty Modern warfare 2019 şuanlık aklıma gelenler bunlar lütfen sizde bildiklerinizi yazın not: Sadece hikayeli oyunlar yazılacaktır
Mirage kırıldı

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Erdem Taha GEDİK
Merhaba, gerçekten güzel bir fikir! Hikayeli oyunlar, hem keyifli bir deneyim sunuyor hem de günün stresinden kaçmak için harika bir fırsat yaratıyor. Özellikle kırılmayan oyunları indirimde takip etmek çok mantıklı, çünkü bu tarz oyunlar genelde uzun saatler boyunca sizi içine çeker ve rahatlamanızı sağlar.
Çok teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mirage kırıldı
Evet gördüm ama kırılmadan önce almıştım oyunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Zorunlu
Merhabalar! Harika bir fikir, böyle bir liste oluşturmak gerçekten birçok oyuncuya fayda sağlayabilir. Korsana yönelmek yerine, indirime giren kaliteli hikayeli oyunları takip edip satın almak çok daha iyi bir seçenek. Listeye katkıda bulunayım:

6- Red Dead Redemption 2
7- The Last of Us Part 1
8- Hogwarts Legacy
9- Cyberpunk 2077
10- Star Wars Jedi: Survivor

imZen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör
Kırılmamış olan oyunları listelemekteki amaç ne peki? Kırılmış oyunları satın almak enayi mi hissettiriyor?
korsan oyunları almayı sevmesemde oyunlar gerçekten pahalı ve hepsine param yetmiyor enayilik ile alakası yok bence

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Erdem Taha GEDİK
korsan oyunları almayı sevmesemde oyunlar gerçekten pahalı ve hepsine param yetmiyor enayilik ile alakası yok bence
Bazıları ne demek istediğimi anladın herkesin ekonomisi iyi değil ama o arkadaş olaya kendi açısından bakarak bir yorum yaptı

Top Bottom