E Erden419 80+ Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 52 Dahası Reaksiyon skoru 10 İsim Erdem Bugün, 01:44 #1 Arabaya kış lastiği alıncak bunun için hangi siteyi önerirsiniz geçen sene trendyoldan aldım
Furkyyy 80+ Platinum Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 14,239 En İyi Cevap 9 25 dakika önce #2 gidip görüp almanızı öneririm. bildiğim kadarıyla bu işin en iyisi michelin, bridgestone ve good year. pirelli önermek isterdim ama ünal turan olayından sonra pek iyimser bakmadım.
gidip görüp almanızı öneririm. bildiğim kadarıyla bu işin en iyisi michelin, bridgestone ve good year. pirelli önermek isterdim ama ünal turan olayından sonra pek iyimser bakmadım.
libos 80+ Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 56 Dahası Reaksiyon skoru 15 Yaş 14 Konum Samsun Çarşamba İsim Korkut Cebeci İlgilendiği Kategoriler Yazılım, oyun, futbol Instagram ldpli_gabimaru Steam turkeybimball Twitter BenGabimaru Discord ldpligabimaru Xbox Live Gamertag Netheryakiti Epic Games LDPli Gabimaru 21 dakika önce #3 Erden419 yazmış: Arabaya kış lastiği alıncak bunun için hangi siteyi önerirsiniz geçen sene trendyoldan aldım Devamı için tıklayın... Lassa öneririm hocam.
Erden419 yazmış: Arabaya kış lastiği alıncak bunun için hangi siteyi önerirsiniz geçen sene trendyoldan aldım Devamı için tıklayın... Lassa öneririm hocam.
TinerciAlper 80+ Gold Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 6,300 Dahası Reaksiyon skoru 3,693 Konum Ordu İsim Alper Burak Sarı Instagram alperburaks Steam https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776 Discord Alperburaks 1 dakika önce #4 Biz arabayi aldigimizdan beri hic degistirmedik 2007 model ama ilk lastikleriyle kullaniyoruz bence gereksiz lastik degistirmek
Biz arabayi aldigimizdan beri hic degistirmedik 2007 model ama ilk lastikleriyle kullaniyoruz bence gereksiz lastik degistirmek