Kısa devre oldu pc bozulur mu?

Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar benim bugün elektiriklerim kesildi ve yanımdaki pc aniden patladı ve patlama şeyi pawordan geldi ve pc açılmıyor bu pc düzelebilir mi yani powerdaki sorun sisteme yayılırmı?

Arkadaşlar benim bugün elektiriklerim kesildi ve yanımdaki pc aniden patladı ve patlama şeyi pawordan geldi ve pc açılmıyor bu pc düzelebilir mi yani powerdaki sorun sisteme yayılırmı?
hiç belli olmaz benim bahçeye yıldırım düştü odadaki şarj aletine kadar takılı her şey yandı sadece pc kasası hariç monitör falan da yanmıştı

Benim eski emektar kısa devre yaptı anakart gitti sana olacağı belli olmaz şans işi

eski kasamda RGB kabloyu pinlere takarken PC acikken yapmistim islemi yanik kokusu gelip kapanmisti sistem hatta ufak bi duman bile cikmisti sonra tekrar actim sistem acildi ama o rgb giris kismi bir daha calismadi

Başka PSU ile deneyip sorun Olup olmadığını anlayabilirsiniz.

dostum kısa devre olsa da tamiri olabiliyor.
benim bilgisayarım kıvılcım atmıştı kısa devreden sonra açılmadı tamirciye götürdüm adam halletti.

Güç kaynağın neydi

Geri