Çözüldü✓ Kısayolların Üstünde Beyaz Kağıt.

"thorxium"

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
352
Arkadaşlar yeter delirecem çok kötü gözüküyo resimini göstericem bu neden oldu onu söyleyeyim revo uninstaller programına bakıyordum çok iyi program ama avcı modu diye bir şey var ona bastım ve buum kısayollar böyle oldu beyaz olmasının çözümünü yaptım olmadı inşallah biliyosunuzdur çünkü çok kötü ve sinir oldum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar yeter delirecem çok kötü gözüküyo resimini göstericem bu neden oldu onu söyleyeyim revo uninstaller programına bakıyordum çok iyi program ama avcı modu diye bir şey var ona bastım ve buum kısayollar böyle oldu beyaz olmasının çözümünü yaptım olmadı inşallah biliyosunuzdur çünkü çok kötü ve sinir oldum
revo uninstaller sildim bir şey degişmedi

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    1.5 MB · Hit: 34
1- Ekranda steam epic games görüyorum. Uygulama sıkıntısız çalışıyormu ? Çalışmıyorsa sil baştan yükle.
2- Çalışıyorsa kısayolları kaldır tekrar masaüstüne kısayol ekle.
3- Her programın simgesi için bmp uzantılı veya farklı bir uzantıda küçük resimleri vardır. Kurduğun revo uninstaller o resimleri gereksiz algılamış ve silmiş olabilir. Steami sil tekrar kur.
Bilgim burada tıkandı, olmazsa kusura bakma

1- Ekranda steam epic games görüyorum. Uygulama sıkıntısız çalışıyormu ? Çalışmıyorsa sil baştan yükle.
3- Her programın simgesi için bmp uzantılı veya farklı bir uzantıda küçük resimleri vardır. Kurduğun revo uninstaller o resimleri gereksiz algılamış ve silmiş olabilir. Steami sil tekrar kur.
Çalışıyor tüm hepsi öyle ama başlattan kısayol çekince aynısı oluyo.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Acaba Dogrulama Falan Yokmu Steamde Çok oyun Yüklü :) Steam Dosyalarını Falan Dogrulama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,741
Üyeler
174,428
Son üye
umutsm
Geri