Neler Yeni

Öneri Kişisel Blog Yazarak Terapi Yapmak: Google Blogger

https://blogger.com Google'ın bir blog servisidir. Blog kişisel web sitesi, hayata dair teknik olmayan daha esnek kuralları olan günlüğe benzer web yazılarıdır.
Google ücret ödemeden insanların içlerindeki şeyi dökmeleri için, bilgilerini paylaşmaları için tamamen ücretsiz hatta yeterince geliştirilirse üstüne para bile veren Google Ads'lerle, sunmuştur bu servisi.

Yazmak herkese iyi gelir. Kimisine para getirir kimisine huzur kimisine her ikisini de. Bugün huzur getiren özelliğine değineceğim.
Aklınızda kötü düşünceler var diyelim. Negatif otomatik düşünceler... Bunları kelimelere döktüğünüz zaman o düşünceleri beyninizden çıkarıp onları dışarıda bir yerde hapsetmiş olursunuz.
Bunu bir internet blogunda yaparsanız herkese açık şekilde okuyucularınız olunca kendinizi yalnız hissetmezsiniz. En azından biriyle konuşuyormuş gibi yapabilirsiniz.
Blog yazmanın yararlarından bahsedecek olursak aşağıdakileri önden sıralayabilirsiniz:

• Kişisel bloga sahip olma hissiyatı / bloggerım diyebilme
  • İç dökebilme
  • Bir okuyucu topluluğu kurma
  • Para kazanma
  • Bloga daha kaliteli içerik çıkarmak için kendini geliştirme ihtiyacından dolayı kişisel gelişime katkı yapacak aktiviteler yapma
BBC Sherlock'taki Dr. Watson da blog yazıyordu. Onun psikoloğu ona bu öneriyi sunmuştu. İşte aynı öneriyi ben size sunuyorum.

serwintes

80+ Gold
hocam sen olmadığında forumda özüne uygun paylaşımlar oluyor ne zaman sen geliyorsun değişik değişik konular

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
https://blogger.com Google'ın bir blog servisidir. Blog kişisel web sitesi, hayata dair teknik olmayan daha esnek kuralları olan günlüğe benzer web yazılarıdır.
Google ücret ödemeden insanların içlerindeki şeyi dökmeleri için, bilgilerini paylaşmaları için tamamen ücretsiz hatta yeterince geliştirilirse üstüne para bile veren Google Ads'lerle, sunmuştur bu servisi.

Yazmak herkese iyi gelir. Kimisine para getirir kimisine huzur kimisine her ikisini de. Bugün huzur getiren özelliğine değineceğim.
Aklınızda kötü düşünceler var diyelim. Negatif otomatik düşünceler... Bunları kelimelere döktüğünüz zaman o düşünceleri beyninizden çıkarıp onları dışarıda bir yerde hapsetmiş olursunuz.
Bunu bir internet blogunda yaparsanız herkese açık şekilde okuyucularınız olunca kendinizi yalnız hissetmezsiniz. En azından biriyle konuşuyormuş gibi yapabilirsiniz.
Blog yazmanın yararlarından bahsedecek olursak aşağıdakileri önden sıralayabilirsiniz:

• Kişisel bloga sahip olma hissiyatı / bloggerım diyebilme
  • İç dökebilme
  • Bir okuyucu topluluğu kurma
  • Para kazanma
  • Bloga daha kaliteli içerik çıkarmak için kendini geliştirme ihtiyacından dolayı kişisel gelişime katkı yapacak aktiviteler yapma
BBC Sherlock'taki Dr. Watson da blog yazıyordu. Onun psikoloğu ona bu öneriyi sunmuştu. İşte aynı öneriyi ben size sunuyorum.
Para nasıl kazanılıyor limit varmı ve sadece blog sayfası açıp mı kazanılıyor? başka birşeyler yapılmaz mı blog beceremem gibi duruyor.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Para nasıl kazanılıyor limit varmı ve sadece blog sayfası açıp mı kazanılıyor? başka birşeyler yapılmaz mı blog beceremem gibi duruyor.
Bir web sitesi açıyorsun sonuç itibariyle. Siteyi geliştirdikten sonra Google AdSense'e bağlıyorsun. Reklam geliri elde ediyorsun.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Bir web sitesi açıyorsun sonuç itibariyle. Siteyi geliştirdikten sonra Google AdSense'e bağlıyorsun. Reklam geliri elde ediyorsun.
Bunların limiti varmı mesela şu kadar kişi girmeli falan diye?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bunların limiti varmı mesela şu kadar kişi girmeli falan diye?
Yok diye biliyorum. Ha şu var zaten mantıken para kazanman için sitenin okunması lazım. Yani sitene giren değil de sitende bir reklama tıklandığında para kazanırsın. Tıklama başına 1-5 lira kazanırsın. Reklamdan reklama değişir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam sen olmadığında forumda özüne uygun paylaşımlar oluyor ne zaman sen geliyorsun değişik değişik konular
Boş ver düşünme sen böyle şeyleri. O güzel kafanı yorma.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Yok diye biliyorum. Ha şu var zaten mantıken para kazanman için sitenin okunması lazım. Yani sitene giren değil de sitende bir reklama tıklandığında para kazanırsın. Tıklama başına 1-5 lira kazanırsın. Reklamdan reklama değişir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boş ver düşünme sen böyle şeyleri. O güzel kafanı yorma.
Peki blog sayfası yerine ne açabilirim? daha dikkat çeken daha güzel.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Peki blog sayfası yerine ne açabilirim? daha dikkat çeken daha güzel.
Haber sitesi açabilirsin ama Blogger yetersiz kalır onun için. WordPress kullanılmalı bence. Onun dışında ne kurabilirsiniz bilemiyorum. Hem niye blog açmıyorsun. Kişisel bir blog sayfan olur. Güzel'den bir domain alırsın. 118 liraya. Geçinip gidersin. İlla para gözüyle bakma. Para gözüyle bakacaksan hiç başlama. Bu iş emek ister, ilgi ister, istek ister.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Haber sitesi açabilirsin ama Blogger yetersiz kalır onun için. WordPress kullanılmalı bence. Onun dışında ne kurabilirsiniz bilemiyorum. Hem niye blog açmıyorsun. Kişisel bir blog sayfan olur. Güzel'den bir domain alırsın. 118 liraya. Geçinip gidersin. İlla para gözüyle bakma. Para gözüyle bakacaksan hiç başlama. Bu iş emek ister, ilgi ister, istek ister.
Blog sayfası nasıl bir sayfa oluyor? haber paylaşımı falan mı

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Oyunlarla ilgili teknolajiyle ilgili blog varmı?
Vardır. Oyunbros gibi mesela. Turuncu levye de var. Oyungezer de var. Ama bu senin açmaman gerektiği anlamına gelmiyor. İstersen aç yani. Ben yapamam edemem olmaz. Sadece oyun ile de sınırlı kalma. Aklından ne geçiyorsa bir günlük misali yazabilirsin.
Örnek olarak benim siteme bak. Her şeyden var. Ha her şeyden olması çok iyi bir şey değil. Sadece ilgili olduğun şeyler hakkında yaz.

Alpl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Witcher,Red Dead Redemption 2
boş boş konu açıyosun kaç gündür

• Beğen
Reaksiyonlar: XDEV