hm anladım ,şahsen diek siber güvenliği meslek olarak yapmayı düşünüyorum bir tavsiyen varmıdı ?Kişisel güvenlik ile siber güvenlik birebir aynı kavramlar sayılmazlar. Dijital dünyada bilgilerinizin güvenliğini önemsiyorsanız öncelikle konuya "privacy" yani mahremiyet anlamında göz atmanızı öneririm.
teşekkür ederim şahsen direk siber güvenliği meslek olarak yapmayı düşünüyorum bir tavsiyen varmıdır ?Kişisel güvenlik ile siber güvenlik birebir aynı kavramlar sayılmazlar. Dijital dünyada bilgilerinizin güvenliğini önemsiyorsanız öncelikle konuya "privacy" yani mahremiyet anlamında göz atmanızı öneririm.
Tavsiye verecek yetkinlikte değilim ama bu tutku işidir biraz da. Seni kendi kendine öğrenmeye götürmüyorsa bir yol öneremem. Yine de kendin için güvenlik istiyorsan buradaki bağlantıya göz atmanı öneririm: bağlantıhm anladım ,şahsen diek siber güvenliği meslek olarak yapmayı düşünüyorum bir tavsiyen varmıdı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkür ederim şahsen direk siber güvenliği meslek olarak yapmayı düşünüyorum bir tavsiyen varmıdır ?