Neler Yeni

Kişisel güvenlik için ne kadar siber güvenlik bilinmeli

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
Pala
Arkadaşlar 140journes in gidoesunu işledikten sonr abelli bir nebze siber güvenlik eğitimi almak istiyorum iyi bir kaynak varmdiir onericeginiz, yardımcı olursanız çok mutlu olurum teşekkürler

buff

80+
Kişisel güvenlik ile siber güvenlik birebir aynı kavramlar sayılmazlar. Dijital dünyada bilgilerinizin güvenliğini önemsiyorsanız öncelikle konuya "privacy" yani mahremiyet anlamında göz atmanızı öneririm.

• Beğen
Reaksiyonlar: Pala
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Yuzarsef
istediğin kadar öğren kardom ama gerek yok düzgün bir anti-virüs alırsın malware olarakdan ben gridin kullanıyorum ve kalkıp bilmediğin dosyaları kurmaz isen sıkıntı yok. Ve asla hiç bir sistem güvenli olamaz %100 olarakdan istersen nasa ol yine %100 güvenli sistem kuramazsın.

• Beğen

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
Pala
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kişisel güvenlik ile siber güvenlik birebir aynı kavramlar sayılmazlar. Dijital dünyada bilgilerinizin güvenliğini önemsiyorsanız öncelikle konuya "privacy" yani mahremiyet anlamında göz atmanızı öneririm.
hm anladım ,şahsen diek siber güvenliği meslek olarak yapmayı düşünüyorum bir tavsiyen varmıdı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

teşekkür ederim şahsen direk siber güvenliği meslek olarak yapmayı düşünüyorum bir tavsiyen varmıdır ?

buff

80+
hm anladım ,şahsen diek siber güvenliği meslek olarak yapmayı düşünüyorum bir tavsiyen varmıdı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

teşekkür ederim şahsen direk siber güvenliği meslek olarak yapmayı düşünüyorum bir tavsiyen varmıdır ?
Tavsiye verecek yetkinlikte değilim ama bu tutku işidir biraz da. Seni kendi kendine öğrenmeye götürmüyorsa bir yol öneremem. Yine de kendin için güvenlik istiyorsan buradaki bağlantıya göz atmanı öneririm: bağlantı

• Beğen
Top Bottom