Neler Yeni

Kısıtlı bütçe önerileriniz gamepad

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
PS Controller almanızı pek önermem gidip uygulama kurup tuş falan atayacaksınız çok uğraştırıcı, bence xbox tabanlı alın direkt tak çalıştır mantığı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,312
İsim
uwu
PS Controller almanızı pek önermem gidip uygulama kurup tuş falan atayacaksınız çok uğraştırıcı, bence xbox tabanlı alın direkt tak çalıştır mantığı.

Bn pek game paddan anlamam ama bu f310 ile f710 arasında ki farka değer mi?

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,312
İsim
uwu

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,312
İsim
uwu

Bide bnim küçük kardeşim var o f710 un kablosuz bağlantı usbsini int den bulamiyormusum bn 2. El alırsam ve kaybolursa ne yapacağım?

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Logitech f310

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bide bnim küçük kardeşim var o f710 un kablosuz bağlantı usbsini int den bulamiyormusum bn 2. El alırsam ve kaybolursa ne yapacağım?
Bu konuda bilgim yok hocam.

Bu ilanda 2 sini f310 u 400 e veriyor bn buna ucuzundan anolog taksam hemen hemen aynı ya gelir bir tane f710 mu daha mantik li olur 2 tane f310 mu ?
İkisini birlikte ucuza bırakıyormuş, yanında oynyacak birisi varsa al gitsin. Tek oynayacaksın f710 derim .

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,312
İsim
uwu
Bu konuda bilgim yok hocam.

İkisini birlikte ucuza bırakıyormuş, yanında oynyacak birisi varsa al gitsin. Tek oynayacaksın f710 derim .
Küçük kardeşim var diye kablolu daha mantik li geldi birini kirarsa diğeri ni kullanırim belki kız kardeşim oynarsa belki FIFA fln

Bide f710 zamanla arkası dokuluyormus iz kaliyormus

losyxss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
.
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 42,18TL 91%OFF | 2.4G kablosuz Gamepad Joystick oyun denetleyicisi için oyun sopa akıllı TV TV kutusu oyun kutusu PC Joystick oyun aksesuarları
https://a.aliexpress.com/_m0Nc2Bu 180 TL
Dolandırıcı olma ihtimali var bunların hocam. Aliexpress sandığımız gibi fazla güvenli yer değil.

Çok tatlı duruyor la :D

invy

80+ Bronze
Dolandırıcı olma ihtimali var bunların hocam. Aliexpress sandığımız gibi fazla güvenli yer değil.

Çok tatlı duruyor la :D
Dolandırıcı 😅 hocam gözünüzü seveyim hangi yılda yaşıyoruz Bu zamana kadar kactane şey sipariş ettim sorun yaşamadım birsuru kişide almış bunu zaten

losyxss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
.
Dolandırıcı 😅 hocam gözünüzü seveyim hangi yılda yaşıyoruz Bu zamana kadar kactane şey sipariş ettim sorun yaşamadım birsuru kişide almış bunu zaten
Bilmiyorum bir kaç arkadaşımın başına gelmişti. kesin bilgi değil :D

• Beğen
Reaksiyonlar: invy
Top Bottom