Neler Yeni

Kıskançlığım normal mi hastalık mı?

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
sevgilimin başka erkekle konuşmasına tahammül edemiyorum, instagramda takipleşmesine, başka bir erkeğin fotoğrafını beğenmesine tahammül edemiyorum. kızıyorum, sorguluyorum engel olmaya çalışıyorum. kızın buna nasıl baktığını boş verin benim kıskançlığımın normal olup olmamasından konuşalım. erkek olarak sadece beni görsün sevsin istiyorum, en ufak samimiyet kurmasına tahammül edemiyorum, biraz da özgüvenim yüzünden böyle olduğumu da düşünüyorum çünkü özgüvenim çok düşük. ama yüksek olsa da böyle olacağımı tahmin ediyorum. hastalık mı yoksa normal mi? (mağara adamıyım evet)

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,774
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Hastalık bence. tedavi olman lazım . yarın bir gün ayrılırsan (örnek veriyom ciddiye alma ) haberlerde seni de görürüz gibi :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
...
sevgilimin başka erkekle konuşmasına tahammül edemiyorum, instagramda takipleşmesine, başka bir erkeğin fotoğrafını beğenmesine tahammül edemiyorum. kızıyorum, sorguluyorum engel olmaya çalışıyorum. kızın buna nasıl baktığını boş verin benim kıskançlığımın normal olup olmamasından konuşalım. erkek olarak sadece beni görsün sevsin istiyorum, en ufak samimiyet kurmasına tahammül edemiyorum, biraz da özgüvenim yüzünden böyle olduğumu da düşünüyorum çünkü özgüvenim çok düşük. ama yüksek olsa da böyle olacağımı tahmin ediyorum. hastalık mı yoksa normal mi? (mağara adamıyım evet)
Birazcık sakin olsanız güzel olur. Sevgilinizle bu konuyu konuşun. En azından şartlar koyun. Çok da sorun etmeyin. üstte ki hocamın dediği gibi, bir şey yapmayın. Herkes kendi yolunda. Eğer kızı çok baskılarsanız da kız sizden soğabilir.

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kimseye bi şey yapmaya niyetim yok ki dışarıdan sinirli agresif gibi gözükebilirim ama karıncayı bile zor incitirim öyle huyum yoktur

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
763
İsim
Arif
Kız arkadaşının ne derecede bir erkek çevresi olduğuna göre değişir. Dakka başı biriyle tanışıp Instagram'dan takip ediyor, konuşuyor, bir iletişim haline girmeye çalışıyorsa bunları istememen normal. Ama tek tük gerçekten arkadaşı olarak gördüğü çocukları dahi kıskanıyor, tahammül edemiyorsan bi sıkıntı vardır.

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
  • Konu Sahibi Konu Sahibi