SucukEkmek
80+ Silver
Dahası
Tekrardan rica ederim hocam iyi gecelerevet abi
Mesaj otomatik birleştirildi:
tmmdır hocam teşekkürler tekrardan
Tekrardan rica ederim hocam iyi gecelerevet abi
Şuraya git istiklal caddesi terkos pasajı ürünleri orijinal markaların tekleme kalmış ürünleri seri sonu ürünleri oluyor Zara bershka pullbear diğer marka ürünler vs var gayet kaliteli ürünler eskiden oradan alıyordum sahibinin ismi Savaş iyi biri daha gidemiyorum vakit bulamadım gitmeni tavsiye ederimevet abi
çok saol abi giderim müsait bi vaktim de cansın valla fiyatlar nasıl uygun muŞuraya git istiklal caddesi terkos pasajı ürünleri orijinal markaların tekleme kalmış ürünleri seri sonu ürünleri oluyor Zara bershka pullbear diğer marka ürünler vs var gayet kaliteli ürünler eskiden oradan alıyordum sahibinin ismi Savaş iyi biri daha gidemiyorum vakit bulamadım gitmeni tavsiye ederim
![]()
Terkos Pasajı Beyoğlu (@no18fashionclub) • Instagram photos and videos
0 Followers, 469 Following, 2,658 Posts - See Instagram photos and videos from Terkos Pasajı Beyoğlu (@no18fashionclub)instagram.com
Uygun kardeşim bende gidicem muhtemelen haftasonu giderim bakalımçok saol abi giderim müsait bi vaktim de cansın valla fiyatlar nasıl uygun mu
Bu markanın sweatini aldım ilk yıkamada eşime kaldı. Tavsiye etmemtrendyolmilla fln çıtırdan dandik gelior bana da şunu buldum
![]()
Grimelange Sweatshirt Travis Erkek Yeşil Bisiklet Yaka Travis25062020 Fiyatı - Trendyol
GRIMELANGE Travıs Erkek Organik Kumaşlı Yumuşacık Regular Fit Yuvarlak Yakalı Koyu Yeşil Sweatshirt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bu marka iyi gibi