Kitabım baskı hatalı çıktı ne yapmalıyım?

N1GHT

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
391
7 Eylül de D&R mağazasından bir kitap almıştım. Okuduğumdan bu yana bir sorun yoktu, okuduğum kısımda ise sayfalar geriye doğru sarıyor ve yaklaşık 5-6 bölümlük bir kayıp oluşuyor. Alalı 1 ayı geçti ve fişi elimde. Değişim veya iade kabul ederler mi? Alırken de göz ucuyla bakmıştım fakat fark etmedim.

Yasal olarak 14 gün iade etme hakkın var ama üzerinden 1 ay geçmiş iade kabul etmezler büyük ihtimal

Yasal olarak 14 gün iade etme hakkın var ama üzerinden 1 ay geçmiş iade kabul etmezler büyük ihtimal
Değişim de olur fark etmez. Kitabın sonlarındaydım zaten yenisini alacaktım

14 günü geçse de kitabın sayfalarını değiştirebilecek hali yok ya hatalı ürün satması mağazanın suçu kabul edilebilir diye düşünüyorum

14 günü geçse de kitabın sayfalarını değiştirebilecek hali yok ya hatalı ürün satması mağazanın suçu kabul edilebilir diye düşünüyorum
Amazon'da vs. de aynı yorumları gördüm. Kronik bir hata var sanırım bazı kitaplarda

Amazon'da vs. de aynı yorumları gördüm. Kronik bir hata var sanırım bazı kitaplarda
Editör hatası olabilir hocam fark edilmeden baskıya verildiyse bütün basım o şekilde çıkmıştır

Geri