Neler Yeni

Kitap Okumaya Hangi Kitaplarla Başlanır ?

1Swench

80+
merhaba dostlar ben 17 yaşındayım eldeki kitaplar ağır olduğundan dolayı okumaya kalkıştığımda çok sıkıyor onun yerine sürekli pc oyunları oynuyor, yazılımla ilgilenmeye çalışıyorum. ancak kitap okumak gerekli ve ben bu yaşıma kadar bu konuda sıfırım. yani sizden 2 3 tane kitap ismi rica edeceğim başlangıç için, ancak boş kitaplar olmasın lütfen iyi akşamlar.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,530
İsim
Mehmet Aslan
merhaba dostlar ben 17 yaşındayım eldeki kitaplar ağır olduğundan dolayı okumaya kalkıştığımda çok sıkıyor onun yerine sürekli pc oyunları oynuyor, yazılımla ilgilenmeye çalışıyorum. ancak kitap okumak gerekli ve ben bu yaşıma kadar bu konuda sıfırım. yani sizden 2 3 tane kitap ismi rica edeceğim başlangıç için, ancak boş kitaplar olmasın lütfen iyi akşamlar.

ymree13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Yunus Emre
oyun oynamayı seviyorsan sana kan, ter ve pixeller kitabını öneririm. daha geçen hafta bitirdim ve uzun süredir kitap okumaya ara vermiştim çok iyi geldi tekrar dönmek için. emin ol kitabı elinden bırakamayacksın ve bu da odak sürene olsun, kitap alışkanlığını geri kazanman olsun çok artısı dokunacağını düşünüyorum.

ceyiz43

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
yigit dogru
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayarlar oyunlar falan filan
Instagram
_ceyiz43_
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199477859105/
Discord
ceyiz43
Steam ID
76561199477859105
Discord
ceyiz43
YouTube
ceyiz43
kitap okuma aliskanligini kazanmak icin once kutuphaneden sherlock holmes kitabi al herhangi bir tanesini aksam yatmadan 30dk once okumaya basla oyle basliyor kitap aliskanligi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,630
Üyeler
161,479
Son üye
yusuf354
Top Bottom