Neler Yeni

Kitap okumaya yeni baslayacagim tavsiye

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Harry Potter'dan başlayabilirsin. Agatha Christie de olur.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
813
İsim
Sercan GÖKALP
Kitap okuma alışkanlığım yok ancak başlamak kendime yavaş yavaş biseyler katmak istiyorum fiyatı çok uçuk olmayan başlangıç seviye kitap önerisi olan varmı
Git 2. El falan bulursan al kitapları sıfır alma tribine girme Melekler ve Şeytanlar, Sefiller, Ahmet Ümit romanları bunları okuyabilirsin çok sürükleyici kitaplar özellikle Melekler ve Şeytanlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner

nousfurkan

80+ Bronze
Hocam tavsiyem cok heyecanla izlediğiniz film / dizilerin kitabını almak olur ben PEAKYBLENDRS kitabını almıştım misal dizisini heycanla izlemiştim bi düşünü hangi filmin kitabını isterdiniz

Git 2. El falan bulursan al kitapları sıfır alma tribine girme Melekler ve Şeytanlar, Sefiller, Ahmet Ümit romanları bunları okuyabilirsin çok sürükleyici kitaplar özellikle Melekler ve Şeytanlar
Takıntım yok zaten bakalım

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
Kitap okuma alışkanlığım yok ancak başlamak kendime yavaş yavaş biseyler katmak istiyorum fiyatı çok uçuk olmayan başlangıç seviye kitap önerisi olan varmı
8799411830834.jpg

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.

Bayan Peregrine'nin Tuhaf Çocukları Gerçekten süper bir kitap. fiyatına bakmadım ama.​

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
Sevdiğin türü bul öncelikle. Ben yarar sağlamayacak kitapları sevmem, genelde Felsefe ve Tarih okurum fakat Harry Potter veya Yüzüklerin Efendisi gibi serileri her insan okumalı.
Uçurtma Avcısı
Hayvan Çiftliği
Bu ikisine bakabilirsin.

HDogus

80+ Bronze
Bende bir kaç sene önce “on küçük zenci” ile bu serüvene katılmıştım. Akıcı ve gizem uyandıran bir polisiye kitabıdır tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,777
Üyeler
161,135
Son üye
lukadras
Top Bottom