Neler Yeni

kitap özeti çıkaracağım ama nasıl yapmalıyım bilmiyorum

Fatih28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Fatih
Gün Olur Asra Bedel kitabının 5 sayfalık özetini çıkarmam gerekiyor. Ama nasıl yapsam bilemedim. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

apetor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Gökalp Alıcı
İnternette her kitabın özetini bulabilirsin ama illa kendim yapacağım diyorsan orasını bilemem.

Fatih28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternette her kitabın özetini bulabilirsin ama illa kendim yapacağım diyorsan orasını bilemem.
abi şöyle hoca internetten yapmayın diye uyardı yakalarsam sıkıntı çıkar dedi o yüzden kendim yapmalıyım da ben 5 sayfalık özeti nasıl çıkarabilirim onu bilmiyorum

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Eğer proje ödevin felansa sakın internetten bakma. İnternette bulabileceğin özetler birbirinin kopyası, hocalar anlıyor internetten baktığını. YouTube gibi platformlarda nasıl özet çıkarabileceğine dair eğitici videolar bulabilirsin.

Rulep

80+ Gold
kitabı bilmiyorum bölümlü ise bölümü okuyun aklınızda kalanı yazın internetten bakın fikir oluşur büyük ihtimal internetten yazmayın diyecek ama 3-5 cümle al bir şey olacağını zannetmiyorum

bu ödevi veren hocaların

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Hocam ben kitabı kısa kısa anlatarak yazıyordum hoca kabul ediyordu eskiden.

Fatih28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer proje ödevin felansa sakın internetten bakma. İnternette bulabileceğin özetler birbirinin kopyası, hocalar anlıyor internetten baktığını. YouTube gibi platformlarda nasıl özet çıkarabileceğine dair eğitici videolar bulabilirsin.
Hocam ben kitabı kısa kısa anlatarak yazıyordum hoca kabul ediyordu eskiden.
kitabı bilmiyorum bölümlü ise bölümü okuyun aklınızda kalanı yazın internetten bakın fikir oluşur büyük ihtimal internetten yazmayın diyecek ama 3-5 cümle al bir şey olacağını zannetmiyorum

bu ödevi veren hocaların
tamam teşekkürler

Kaan06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Kaan
Dostum kitabı baştan sona oku. Bide 1000 kitap adlı site var. O sitede kitap incelemeleri var. Ordaki incelemeleri de okuyup, aklında kalan bilgileri kağıda dök. Al sana özet.

1000 Kitap adlı site de ki incelemelerden yararlanıp, kendi kitap özetini çıkarabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,599
Üyeler
164,029
Son üye
Lordmegatron
Top Bottom