Yvşlagaçtanealıyon
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,593
Reis o kanalın linkini atarmısın banakargoya verilenler olmuş. dün takip ettiğim telegram kanalında paylaşım yapıldı.
Reis o kanalın linkini atarmısın banakargoya verilenler olmuş. dün takip ettiğim telegram kanalında paylaşım yapıldı.
Benim de siparişim onaylandı bakalım gelecek mi iptal etmiyorum halakargoya verilenler olmuş. dün takip ettiğim telegram kanalında paylaşım yapıldı.
onaylandıysa sıkıntı yok hocam ya gönderirler ya da thh ile alırsın.Benim de siparişim onaylandı bakalım gelecek mi iptal etmiyorum hala![]()
benim kafadanonaylandıysa sıkıntı yok hocam ya gönderirler ya da thh ile alırsın.
benim iki siparişim vardı farklı adrese. Kendi adresime söylediğim teslim edildi. Hediye olanhenüz gönderilmedida gönderilmiş.
Benimde verilmiş kargoya merak ettim fotoğrafını atabilir misinizBiraz önce mesaj geldi kargoya verilmiş bakalım ne gelecek
Edit : bugün teslim edildi çok kullanışlıymış
Güncelleme: Kargoya verildi diye mesaj geldi. İnşallah eksik gedik göndermezler.Benim de siparişim onaylandı bakalım gelecek mi iptal etmiyorum hala![]()
hocam hepsini çıkarmadım ama bu size bir fikir verir umarımBenimde verilmiş kargoya merak ettim fotoğrafını atabilir misiniz
Hocam paylaştım biraz önceGelenler bir resim atabilirmi