sonra babası görsünBu arada normal arkadasın ise yemek olayı gayet mantıklı. Hediye olarak bir şeyler almak mantıklı gelmiyor bana. Erkek olan arkadaşlarım çoğunun doğum gününde yemek yemeye götürdüm gezdik beraber takıldık. Aran iyi bir arkadasın ise bir hediyeye 50 100 TL vermek yerine onla beraber takılıp harcayabilirsin.
sucuk ekmek pahalıysa ne eksin knk dasdsadda Allahım aştım kendimi dasdsadsaasdköfte ekmek ne yaw kartepeye götür orda mis gibi sucuk ekmekçiler var turistik yer diye biraz pahalı olabilir ama kar yağışı altında kız arkadaşın ile sucuk ekmek iyi gider benim hayalim
Kitap hediye edebilirsin
Zurna ne la vizyonsuz musun tavuklu pilav alsınZurna dürüm al bitirirse arkadaşlığı kes.
Yok be reis benim dediğim üniversite ortamında. Pek öyle olmuyor bizde. Ama bize arkadaş dedi bizi kandırmıyorsa tabisonra babası görsün
-KIZIN BABASI : Törelerimize karşı geldin graaw
Zurnaya nasıl laf edersin!Zurna ne la vizyonsuz musun tavuklu pilav alsın
Mesele yağı bir şey yapması değil. Verilmek istenen mesaj, ironik ve bir o kadar aşk dolu bir hediye.ya tamam yağlar pahalılaştıda yani yağı napsın annesine fln verir
Mesaj otomatik birleştirildi:
sevgili olsa daha işe yarayabilirdi bilmiyorum sadece kız arkadaş diyor benim kartepede yemeğe gitme fikri aklıma çok yattı
16 yasındamıs knk kız daha üni gitmiyo ve raşit deil dahaYok be reis benim dediğim üniversite ortamında. Pek öyle olmuyor bizde. Ama bize arkadaş dedi bizi kandırmıyorsa tabi