Neler Yeni

Kız arkadaşa doğum günü hediyesi

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Merhaba, yakın diyebiliceğim bir kız arkadaşıma doğum günü hediyesi alıcağım. Müzikli kar küreleri almayı düşünüyorum ancak müziklerini dinleyebiliceğim bir yer var mı veya sizlerin alıpta müziği hoşuna giden var mı sormak istedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
arda erdoğan
Merhaba, yakın diyebiliceğim bir kız arkadaşıma doğum günü hediyesi alıcağım. Müzikli kar küreleri almayı düşünüyorum ancak müziklerini dinleyebiliceğim bir yer var mı veya sizlerin alıpta müziği hoşuna giden var mı sormak istedim.
müziksiz kar küresi olmaz mı

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin
kanka hediye kafana göre al kızın zevkine göre belirle ama mutlaka çikolata al bir sürü

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
müziksiz kar küresi olmaz mı
Müzikli olması daha iyi gerçekten çok hoş müzikler var bence daha iyi oluyor.
kanka hediye kafana göre al kızın zevkine göre belirle ama mutlaka çikolata al bir sürü
Zevkini az çok biliyorum ve kar kürelerini gerçekten çok seviyor. Çikolatayı unutmam.
Kitap al. Kritiğini yaparsınız. Sohbet olur.
Onun okuduğu kitaplar ile benim okuduklarım çok uyuşmuyor. O yüzden kitap almak istemiyorum.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
napacak kar küresini kullanacağı bişey alsana
tabi kanka ayağından baktıkça beni ansın hep beni görsün aklına düşeyim gibi bi amacın yoksaaaa ...

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
napacak kar küresini kullanacağı bişey alsana
tabi kanka ayağından baktıkça beni ansın hep beni görsün aklına düşeyim gibi bi amacın yoksaaaa ...
Kullanacağı hediyeler ayrı. Manevi bir hediye alıyorum. Doğum günlerimiz yakın olduğu için ikimiz de bu şekilde almaya karar verdik.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gece lambası da olabilir müzikli kar küresi olmaz ise kızlar sever
Gece lambası birazcık almak hediye de kolaya kaçmak gibi geliyor bana. Kar kürelerini gerçekten çok seviyor.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Hayır çikolata alma lütfen.Lisede marketten aldığı çikolataları hediye kutusna koyup sevgilisine veren insanlarla doluydu,çok ergence bir şey cidden.
Çikolata almam tabii ki.
Ben yakın zamanda aldım ama benimki direk sevgiliyle beğendi boyutu da güzeldi ben beğenmiştim
Evet gece lambaları gerçekten güzeller ve genel de hoşlarına gidiyorlar. Ancak manevi bir hediye olmadığı için almak istemedim çok.

Ben yakın zamanda aldım ama benimki direk sevgiliyle beğendi boyutu da güzeldi ben beğenmiştim bunu almıştım ben https://bit.ly/3pSYTW3
Müzik olarak ne çalıyor biliyor musunuz. Dinleme şansım var mı?

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
Kullanacağı hediyeler ayrı. Manevi bir hediye alıyorum. Doğum günlerimiz yakın olduğu için ikimiz de bu şekilde almaya karar verdik.

Gece lambası birazcık almak hediye de kolaya kaçmak gibi geliyor bana. Kar kürelerini gerçekten çok seviyor.
çiçek sepeti felan dolu bi ton model var illede kar küresi diyorsan bana sorarsan daha special bişiler bulablrsin ne bileyim fotoğraf çerveleri alısın ahşabı makbüldür onun içine madem yakınsınızda bi ton fotoğrafınız vardır onları koyarsın hem aklına düşersin hem daha romantik olur elle hazırlamıssın özel bişey tabi kız ailesiyle yaşıyorsa veya ailesinden çekiniyorsaa hediye çöp olur :)

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
O zaman gece lambası dan devam ya da müzik kutusu tarzı şeyler oluyor onlarada bak bi müzikli olunca hatırası da yüksek olur

Kız arkadaşıma gönderdim üzgünüm:(
Evet hatırası yüksek olur. Rica etsem konuşuyorsanız hala sorabilir misiniz.

çiçek sepeti felan dolu bi ton model var illede kar küresi diyorsan bana sorarsan daha special bişiler bulablrsin ne bileyim fotoğraf çerveleri alısın ahşabı makbüldür onun içine madem yakınsınızda bi ton fotoğrafınız vardır onları koyarsın hem aklına düşersin hem daha romantik olur elle hazırlamıssın özel bişey tabi kız ailesiyle yaşıyorsa veya ailesinden çekiniyorsaa hediye çöp olur :)
Bu tarz şeyleri yanlış anlayabilir diye düşündüğüm için almak istemedim.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Hala konuşuyoruz tabii ki ama şu an kendisi meşgul bide ben oküzlük edip pil almayı unuttum sınav haftası olunca şu zor dinleriz gibi sesini
Olsun almanız bile yeterlidir. Allah ayırmasın. Artık sınav haftasından sonra dinlersiniz beraber.

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Muhammed Poyraz
Kızlar için kar küresi bitirim olur

Top Bottom