Neler Yeni

Kız arkadaşa doğum günü hediyesi

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
Evet hatırası yüksek olur. Rica etsem konuşuyorsanız hala sorabilir misiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu tarz şeyleri yanlış anlayabilir diye düşündüğüm için almak istemedim.
sen şimdi diyorsun ki sadece arkadaşım sonra da burada konu acıp fikirleri değerlendirecek kadar kafa patlatıyorsun arkadaşsa bu kadar düşünmemen lazım sanki fazlası varsa içinde biyerde belki anlaması gerekiyordur at bi adım yolunuz açılsın bu kadar düşünürken popüler anlatımı ile friendzone da hayat sana pek iyi davranmaz bu konuda dallandırıp budaklandırma kendi içinde bu kadar kartlarını bu kadar kapalı oynarsan kazanamazsın illede arkadaşız diyorsan pek te önemi olmaması lazım bu kadar özel olmaması lazım senin için en azından en fazla ben let it go çalar ben frozen sevmem ki dersede kar küresi bu frozen çalacak kanka der geçeblrsin mesela sınırlarını iyi belirle içinde değil dışında yaşa romantizmini karşılık gelmezsede sınırlarını iyi koy arkadaş olmak isterseniz arkadaş olursunuz sınırlar belli oldugu için kafanız rahat olur ben öyle sezdim bak konuda yazdıklarından kız sezmemişmidir sanıyorsun :)

Sevolia

80+
Merhaba, yakın diyebiliceğim bir kız arkadaşıma doğum günü hediyesi alıcağım. Müzikli kar küreleri almayı düşünüyorum ancak müziklerini dinleyebiliceğim bir yer var mı veya sizlerin alıpta müziği hoşuna giden var mı sormak istedim.
D&R bakabilirsin orada güzel kar küreleri vardı.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
sen şimdi diyorsun ki sadece arkadaşım sonra da burada konu acıp fikirleri değerlendirecek kadar kafa patlatıyorsun arkadaşsa bu kadar düşünmemen lazım sanki fazlası varsa içinde biyerde belki anlaması gerekiyordur at bi adım yolunuz açılsın bu kadar düşünürken popüler anlatımı ile friendzone da hayat sana pek iyi davranmaz bu konuda dallandırıp budaklandırma kendi içinde bu kadar kartlarını bu kadar kapalı oynarsan kazanamazsın illede arkadaşız diyorsan pek te önemi olmaması lazım bu kadar özel olmaması lazım senin için en azından en fazla ben let it go çalar ben frozen sevmem ki dersede kar küresi bu frozen çalacak kanka der geçeblrsin mesela sınırlarını iyi belirle içinde değil dışında yaşa romantizmini karşılık gelmezsede sınırlarını iyi koy arkadaş olmak isterseniz arkadaş olursunuz sınırlar belli oldugu için kafanız rahat olur ben öyle sezdim bak konuda yazdıklarından kız sezmemişmidir sanıyorsun :)
Hayır kendisi benim için gerçekten çok değerli bir arkadaş. Zaten çok sevdiği bir sevgilisi var ve umarım ayrılmazlar. Sadece onun aldığı hediyeyi bilmiyorum ve dediğine göre ömrüm boyunca saklıyacağım bir hediyeymiş. Benimkinin kötü olmasını istemiyorum.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
Hayır kendisi benim için gerçekten çok değerli bir arkadaş. Zaten çok sevdiği bir sevgilisi var ve umarım ayrılmazlar. Sadece onun aldığı hediyeyi bilmiyorum ve dediğine göre ömrüm boyunca saklıyacağım bir hediyeymiş. Benimkinin kötü olmasını istemiyorum.
büyütme o zaman gözünde içinden kar küresi geldiyse yapıştır gitsin D&R da var bi sürü model bak beğen al saklıycağın hediyede deri isimli bileklik felandır beklentiyi arttırıp geliri arttırmaya calısıyor olablr ne çakaldır onlar :) şaka bi yana rahat ol dostum yoyoso ecrou gibi hediyelik eşyalarındada bi sürü model var zayıf kalır diye endişeleniyorsan bi tanede plastik tavuk koy yanına mizahından unutulmaz best hediyesini kazımış olursun aklına büyüğü küçüğü olmaz hediyenin
10860513656882.jpg

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732