Kız arkadaşa hediye olarak ne alınmalı?

allah nasip ederse 3 e yaklaşıyoruz hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla tam anlayamadım hocam örnek var mı
Hocam instagram videosunu bulamadım ama böyle elektrikli bişey dairenin içine istediğin videoyu ekliyorsun toyboxdan çıkan 3 boyutlu oyuncak gibi :D

allah nasip ederse 3 e yaklaşıyoruz hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla tam anlayamadım hocam örnek var mı
3 sayalım, bir arkadaşın dediği gibi gamepad alabilirsin 8bitdo nun pembe ve mor seçenekleri vardı. Neye ilgisi vardir bilemem ama genel olarak süs eşyası almayın. Çünkü işine yaramayacak bir şey. Bir süre sonra kullanmaz bile. Mantikli hediye seç. Süs gibi işine yaramaz ama almak istiyorum dediğin seyler yerine çiçek alabilirsin daha çok sevinir emin ol.

3 sayalım, bir arkadaşın dediği gibi gamepad alabilirsin 8bitdo nun pembe ve mor seçenekleri vardı. Neye ilgisi vardir bilemem ama genel olarak süs eşyası almayın. Çünkü işine yaramayacak bir şey. Bir süre sonra kullanmaz bile. Mantikli hediye seç. Süs gibi işine yaramaz ama almak istiyorum dediğin seyler yerine çiçek alabilirsin daha çok sevinir emin ol.
Güzel bir çiçek buketi yaptırıyorum zaten , gamepad ı de hiç kullanmayacağını biliyorum çünkü çok oyun oynamıyorum. Fotoğraf çekmeyi seviyor ondan aklıma İnstax Mini 12 gelmişti

aynen öyle dicek bişey yok 3 yıllık ilişkimdi bitme sebebi benim yaptığım bi hata yüzünden oldu yapacak bişi yok
Neyse hocam ne kadar kötü de olsa tecrübe olmuş , bir daha yapmaktan kaçarsın en azından öyle düşün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,236
Üyeler
183,776
Son üye
bakara66
Geri