Neler Yeni

Öneri Kız ARKADAŞA ne alınır

benimde yakın kız arkadaşlarımdan birinin doğum gününe az kaldı

böyle bişey almayı planlıyorum ben sende bu tarz bişey alabilirsin hem troll hemde hatırası olabilcek bir hediye olur

Yakın kız arkadaşıma doğum günü hediyesi almak istiyorum ne alabilirim internetten
titreşimli mikrofon fuasdgfd
şaka bir yana da, ismi üzerine yazılmış bir kalem olabilir mesela bence.

Bütçeyi zorlayıp kablosuz kulaklık alırsanız gayet seveceğini düşünüyorum . Hazırda zaten bulunmuyorsa .

Ne alacağını hiç bilmiyorsan kızın yakın arkadaşına neylerden hoşlandığını sor, hoşuna giden şeyleri, almak istediği bir şey varsa onu öğren ona göre hediye al

başlığı KIZ ARKADAŞ ALINIR diyor okudum JKHJKSAFASFA
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hiç arkadaşa gerek yok kendin ol yeter

bi yakın diyon bi değil diyon. asıl şu soruya cevap ver kıza yüreyecen mi yürümeyecen mi?

bi yakın diyon bi değil diyon. asıl şu soruya cevap ver kıza yüreyecen mi yürümeyecen mi?
Arkadaşım diyorum yavuklum demiyorum arkadaş hani var ya konuştuşun kanka dediğin felan

Çok da yakın değil ama birkaç tane arkadaşımdan biri
Kardeşim okulda ve ya dışarıda parkta bahçede bir yerde pizza alıyorsun üstüne 4-5 mum koy yak üfle de.
İlla eşya olmaz zorunda değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu al bende almıştım kız arkadaşıma beğendi.
Güzelmiş la bu :)

2 teneke hayvan gübresi kesinlikle 1 teneke alma İlyas Salmanın hatasına düşme

Eğer hayatına farklı bi noktadan dokunmak istersen TEMA üzerinden kişinin adına ağaç diktirip, sertifikasını ona hediye edebilirsin. Hem daha yaşanılabilir bir dünya için faydası olur, hem de bi' şekilde yok olacak ya da eskiyecek bir materyalin bayağılığından farklı bir hediye sunmuş olursun, nacizane fikrim...
Çok hoş fikir ama türk kızı anlar mı bundan sanmam (!)

Geri