Neler Yeni

Kız arkadaşım için akıllı saat önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
Bütçe
7000
Merhaba arkadaşlar,kız arkadaşımın doğum günü yaklaşıyor ve akıllı saat alacağım bütçem 4.500-7.000 tl arası,açıkçası 7 bin tl bütçemi zorlar ama değecek bir saat varsa düşünebilirim
Samsung galaxy watch serisi alıcam önerebileceğiniz güzel özellikli saatler varsa çok sevinirim.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,171
İsim
.
Merhaba arkadaşlar,kız arkadaşımın doğum günü yaklaşıyor ve akıllı saat alacağım bütçem 4.500-7.000 tl arası,açıkçası 7 bin tl bütçemi zorlar ama değecek bir saat varsa düşünebilirim
Samsung galaxy watch serisi alıcam önerebileceğiniz güzel özellikli saatler varsa çok sevinirim.
Ah kral ah :D
Watch 7 almak istersen güzel saattir ama bence redmi watch al geç sonra üzülürsün benden söylemesi

gneaui

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ahmet-A
5 Pro 6k
6 5k

Shourd

80+ Gold
Telefonu nedir kız arkadaşının

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Samsung s20 fe hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladın da anlamamazlığa verdin kral:D
xd Kral beyaz eşyamı bile aldım evleneceğiz herkes bir olmuyor tabii ama uyarın için eyvallah :) (kız bana doğum günümde guess saat almıştı ayıp olur şimdi redmi saat)

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,056
İsim
kilan embappe
Samsung kullanıyorsa Watch 7 al geç. Ama telefondan bağımsız Huawei şuan akıllı saat pazarında gerek şıklık, gerek donanım, gerek teknoloji, gerek batarya, gerekse dayanıklılıkta zirve.

Hatta satışta da zirve. 2024 yılında Apple'ı geçerek 1. Liğe oturdu.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,171
İsim
.
Samsung s20 fe hocam

xd Kral beyaz eşyamı bile aldım evleneceğiz herkes bir olmuyor tabii ama uyarın için eyvallah :) (kız bana doğum günümde guess saat almıştı ayıp olur şimdi redmi saat)
Reis o zaman sen saat alma kız madem guess e kadar yükseldi seninde tissotlara çıkman lazım altında kalmaman için.
Bence farklı bir hediye düşün zaten daha öncede alınmış bir hediye.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
Samsung kullanıyorsa Watch 7 al geç. Ama telefondan bağımsız Huawei şuan akıllı saat pazarında gerek şıklık, gerek donanım, gerek teknoloji, gerek batarya, gerekse dayanıklılıkta zirve.

Hatta satışta da zirve. 2024 yılında Apple'ı geçerek 1. Liğe oturdu.
Hocam şöyle söyleyim 42mm olması lazım watch 7de 44 olarak gördüm kasa çapının yuvarlak olması lazım öyle seviyor yani parasına değecekse uzun yıllar kullanabilecekse samsung daha iyi olur gibi

Reis o zaman sen saat alma kız madem guess e kadar yükseldi seninde tissotlara çıkman lazım altında kalmaman için.
Bence farklı bir hediye düşün zaten daha öncede alınmış bir hediye.
Hocam tabii ki altta kalmam maddi durumum sıkışık olduğu için hediye almamamı bile istiyor ama ben alıcam
Her zaman ihtiyaca göre hediye alan bir insanım şu anda saate ihtiyacı var çünkü şimdiki kullandığı şu ince ekranlı redmi saat o yüzden akıllı saat almak istiyorum

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,171
İsim
.
Hocam şöyle söyleyim 42mm olması lazım watch 7de 44 olarak gördüm kasa çapının yuvarlak olması lazım öyle seviyor yani parasına değecekse uzun yıllar kullanabilecekse samsung daha iyi olur gibi

Hocam tabii ki altta kalmam maddi durumum sıkışık olduğu için hediye almamamı bile istiyor ama ben alıcam
Her zaman ihtiyaca göre hediye alan bir insanım şu anda saate ihtiyacı var çünkü şimdiki kullandığı şu ince ekranlı redmi saat o yüzden akıllı saat almak istiyorum
O zaman watch 7 alabilirsin

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,056
İsim
kilan embappe

Zaten S20 FE kullaniyormuş Watch 7 al devam et derim.

Top Bottom