OUHasan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 4,281
Kâle alınmayacak birisi bence..Olum hakaret yedim durduk yere.
Kâle alınmayacak birisi bence..Olum hakaret yedim durduk yere.
şuan ban yedimÖnce Türkçe konuşmayı öğren. Neyse çoluk çocukla uğraşacak vaktim yok raporluyorum umarım ban yersin hadi iyi günler.
sen bana hakaret edemezsin zatenLa olm beyninde ne var acaba? Adam ne güzel anlatmış derdini. Senin dediğine bak. Sana hakaret etmeye bile gerek duymuyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben de sana!![]()
Dayı sen kimsin?şuan ban yedim
sen bana hakaret edemezsin zaten
Sorun o değil. Bir sonraki mesajında..Kötü bişey dememiş knk e yani bazı aşklar için geçerli bi cümle ve ztn bence demiş
@OUHasan
et de öğrenDayı sen kimsin?
Sorun o değil. Bir sonraki mesajında..
Öz güven severim. Ama aklımı da kullanmayı da severim. Seninle muhattap olacak kadar boş bir insan değilim. Lütfen rahatsız etme.et de öğren![]()
konuyu uzatan sensin boş varlıkÖz güven severim. Ama aklımı da kullanmayı da severim. Seninle muhattap olacak kadar boş bir insan değilim. Lütfen rahatsız etme.
Qcy bakabilirsinMerhaba ilginize teşekkürler öncelikle, Kız arkadaşıma kulaklık alacağım iphone kullanıyor fakat air pods gereksiz pahalı hem uyumlu olacak hem de model olarak uygun bir şeyler arıyorum 500 600 TL civarı önereceğiniz bluetooth kulaklık modellerini aşağıya linklerseniz çok sevinirim.
arkadaşlar tek ricam aldığı zaman söve söve kullanmayacak bir şey olması yok ses yok bağlantı kopması yok cızırtı vs. Tekrar teşekkür ederim![]()
Kanka güzelim felsefeyi bu insanla kirletme..Aaa hiç yakıştıramadım .d güzel konuşup kötü bitirmek bu
Çok Felsefik![]()