Neler Yeni

Kız arkadaşınız sormadan festivale gidebilirmi?

Starlex

80+ Silver
Kız arkadaşım ile buluşmak için yarin iş yerinden zorla izin aldım ve yarın buluşmak için plan yaptık. Kız arkadaşım az önce yarın arkadaşı ile festivale gideceğini ve bizim sadece 1 saat buluşabilecegimizi söyledi sorun yok dedim sonra keşke sorsaydin dedim senden izin almam böyle bir şey için alt üstü festivale gideceğim kız arkadaşımla gideceğimi haber veririm o kadar dedi sizce bu mantıklı mı sevgilsii olduğum için ya da yarın için plan yaptık en azından onun için izjn alması gerekmiyor mu?
Boş işler bunlar hele böyle mıymıylardan uzak dur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başlığı uzun tutmayayim diye.
Bu kızla çok mevzum oldu da sırf üzülmesin diye durdum hep vakti geldi artık
O zaman ayrıl

Mert

80+ Silver
İzin aldığım gün bana bir saatini ayırıyorsa ben direkt yolları ayırırım. İzin almak zorunda değil, haber vermek zorunda ve bunu biz plan yaparken söylemek zorunda.

clayzn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
542
İsim
yunusemre
Biraz sert üslupla cevap vermiş gibi ama haklı yani bunun için neden haber versin o zaman tuvalete gidince de sana haber versin ne dersin??

Düzenleme: Olayı çok yanlış anlamışım kız tamamen haksız. Adam gibi okumadığım için kusurabakmayın hocam
hocam ılk satırı okudugumda dedımkı bu nası kafa :D

Kız arkadaşım ile buluşmak için yarin iş yerinden zorla izin aldım ve yarın buluşmak için plan yaptık. Kız arkadaşım az önce yarın arkadaşı ile festivale gideceğini ve bizim sadece 1 saat buluşabilecegimizi söyledi sorun yok dedim sonra keşke sorsaydin dedim senden izin almam böyle bir şey için alt üstü festivale gideceğim kız arkadaşımla gideceğimi haber veririm o kadar dedi sizce bu mantıklı mı sevgilsii olduğum için ya da yarın için plan yaptık en azından onun için izjn alması gerekmiyor mu?
bana yapılsa dusunmeden ayrılırdım sen hem onun ıcın ızın al sonra senı eksın bıde suclu sen ol ne guzelmıs

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,264
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Abi hayır kusura bakın bakmayın kabul edin etmeyin umrumda değil ilişkide iki tarafta birbirine haber verecek anasını satıyım izinsiz dışarı çıkamaz iki tarafta genişlik olarak algılıyorum başkasını kusura bakmayın

Saygı yoksa iş yürümez ayrıl

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Abi hayır kusura bakın bakmayın kabul edin etmeyin umrumda değil ilişkide iki tarafta birbirine haber verecek anasını satıyım izinsiz dışarı çıkamaz iki tarafta genişlik olarak algılıyorum başkasını kusura bakmayın

Saygı yoksa iş yürümez ayrıl
Dışarı çıkması arkadaşı ile oturması sıkıntı değil de festival gibi itin kopugun olduğu bir yere izin istemesi gerekiyor diye düşünüyorum. Ona da izin istemese haber verse yeter normalde ama bir planımız vardı

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,264
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Dışarı çıkması arkadaşı ile oturması sıkıntı değil de festival gibi itin kopugun olduğu bir yere izin istemesi gerekiyor diye düşünüyorum. Ona da izin istemese haber verse yeter normalde ama bir planımız vardı
Yok abi iki tarafta haber verecek

Yok abi iki tarafta haber verecek
İZİN ALACAK

LAN AYRICA BU NE LAN BİN TANE KARŞI CİNS VARDIR ORDA BİN TANE JİGОLО BİN TANE ОRОSPU VARDIR

İZİN ALACAK NOKTA!

İzin aldığım gün bana bir saatini ayırıyorsa ben direkt yolları ayırırım. İzin almak zorunda değil, haber vermek zorunda ve bunu biz plan yaparken söylemek zorunda.
İZİN ALMAL ZORUNDA ABİCİM

Son düzenleme:

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,504
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Gidemez. Saygı meselesi.
En özeti bu valla.

Kara*

80+ Silver
abi senin karı 2 biraya dağıtacak haberin olsun bir de içine atıyormuşsun üzülmesin diye karşına al gerçekleri konuş köle misin sen her mevzuyu çekmek zorundasın

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,264
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
abi senin karı 2 biraya dağıtacak haberin olsun bir de içine atıyormuşsun üzülmesin diye karşına al gerçekleri konuş köle misin sen her mevzuyu çekmek zorundasın
Aynen katılıyorum

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,538
İsim
Lokman Doğan
AYRIL

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Hormonal sevda dönemleri, bu dönemde istisnalar olabilir en fazla 3 4 ay çıkarsınız zaten.
Sana sormadan festivale gidecek bir kızla çıkıyorsan hata sende zaten ayrıl gitsin.
Güven problemi olan hiçbir ilişki yürümez, zorlama.

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
ahmet aksoy
aldatilion knk

Top Bottom