Kız ile ilgili sorunlarım var.

Valla bir kızda bana yazıyordu hep ben soruyorum sen hiç sormuyorsun falan diye ama benim öyle bir takmama durumum yoktu cidden soracak birsey bulamıyorum yani merak etmiyordum tabi o ilişki yürümez öyle şuan ismini bile hatırlamıyorum. Ama bir kız yapıyorsa benim kadar masum değildir umursamiyordur ya da sen çok darlamissindir sıkılmıştır senden

Valla bir kızda bana yazıyordu hep ben soruyorum sen hiç sormuyorsun falan diye ama benim öyle bir takmama durumum yoktu cidden soracak birsey bulamıyorum yani merak etmiyordum tabi o ilişki yürümez öyle şuan ismini bile hatırlamıyorum. Ama bir kız yapıyorsa benim kadar masum değildir umursamiyordur ya da sen çok darlamissindir sıkılmıştır senden
sorulacak bir sürü soru var aslında ufacık bir yerden bahset o da bahsederse eğer gitmişse fln söyler mesela ben antalyaya gittim konya altına orda şöyle bir yer vardı dese sende o dediği yeri bilip ne yaptın ki yada ne aldın nasıldı diye devam ettirsen olur biter aslında soruyu soru içinde yada cümle içinde sen yaratacaksınki konu devam edecek

sorulacak bir sürü soru var aslında ufacık bir yerden bahset o da bahsederse eğer gitmişse fln söyler mesela ben antalyaya gittim konya altına orda şöyle bir yer vardı dese sende o dediği yeri bilip ne yaptın ki yada ne aldın nasıldı diye devam ettirsen olur biter aslında soruyu soru içinde yada cümle içinde sen yaratacaksınki konu devam edecek
hocam sormaya soru sorarım ama merak etmediğim için sormuyorum zaten yoksa bir sürü saçma soru sorarım

5 gündür soru sormuyorum ve darlamalık pek bir şey yok aslında mesajları okusan

Şuan sorun değil dedim bıraktım devamı onda konuşmak istiyormu istemiyormu yazarsa görücem
çok kasıyon kanka sal gitsin ayrıca birine bağlı kalma allah bilir o kız kimlerle konusuyor maalesf bu kafada olmak gerekiyor diye düşünüyorum..

12 Gün önce instegramdan beğendiğim bir kıza istek atmıştım ve geri takip etti ilk günler devamlı ben soru sordum fakat o hiç soru sormuyordu dile getirdiğimde soru sormayı sevmiyorum fazla kişiyle konuşmadım demişti bunun üzerine hiçbir şey yokmuş gibi soru sormaca ile birazdaha zaman geçti ve ben bir kere daha bu konuyu açtığımda sana daha önce demiştim ben devamlı soru sormayı sevmiyorum gibisinden bir cevap aldım ve ben sana ara ara soru soruyorum gibisinden cevap verdi fakat bana soru hiç sorduğunu görmedim ben soru sorduğumda peki sen tarzında tek soru yöneltiyordu bunun üzerine tekrar hiçbir şey olmamış gibi devam ettim bu seferde iki günden beri geç cevap yazıyor dün 8 saat sonra mesaj yazdı ben akşam uyumuştum sabah mesajı gördüm cevap verdim bakıyorum bakıyorum mesaj yok sabah 22 saat geçmiş bana mesaj olarak gerçekten çok özür dilerim instegram bildirimlerine yoğunluğumdan pek bakmadım diyor bende peki dedim tekrardan özür mesajı yazdı şimdi ve hikayeme kalp atmış, Ankaraya teyzesinin yanına üniversite araştırmaya gitmişti acaba beni takmazdanmı geliyor gerçekten veya yoğun bir zamandamı bilemiyorum yardım edermisiniz.
Dostum kiz seninle ilgilenmiyor.

Kaçan kovalanır kardeşim. İlgilenme demiyorum ama üzerine bu kadar düşme karşındaki konuşmak isterse zaten zaman yaratır. Sen hoşlanmışsın ilgi göstermişsin ama kızdanda gösterdiğin ilginin aynısını beklemişsin. Sal biraz tanımak için konuş. Bana konuşmak için kendini zorlamışsın gibi geldi. Rahat ol akışına bırak olduğu kadar olmadığı kader demişler.

Çok fazla taktiğe gerek yok bence beyler sizi seven kişi siz olduğunuz için sevecektir ve siz olduğunuz için geçmişte çocukken ne giydiğinizi bile merak edecektir.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,282
Üyeler
192,670
Son üye
Enobivino
Geri