White Ravens
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Sinsi ve sabırlı adımlarla yaklaşArkadaşlar lise 2 ye gidiyorum daha önce hiç kız arkadaşım olmadı teklif edenler oldu fakat yaklaşık 3 senedir bir kız platonik olduğum için herkesi kibarca ve saygılı bir şekilde reddettim ve bu yıl başka birinden hoşlanmaya başladım kıza ben başta çekingen davrandım fakat beni taa ilk okuldan tanıyormuş nasıl tanıdığını soramadım çünkü biraz çekiniyorum ve geçen gün eve gelirken yolda beni gördü ve seslenip el salladı kız çok tatlı ve güzel ( o 10/8 ben 10/5 gibi ) onun dışında aynı dizileri falan izliyoruz gibi şimdi sorum şu ben bu kıza nasıl açılmalıyım ne yapmam gerek çok sık aşık olan biri değilim . (Lisemiz nitelikli lise farklı ilçede ben metroyla gidiyorum o sanırım servis kullanıyor o yüzden beraber gelip gitmemiz zor )( evlerimiz yan yana)
Kız kabul etmezse hangi yüzle bakıcak bidaha?
Artık tüm kız konularına bunu atıcam.
Platonik olmaktan iyidir, en azından artık kafasına takmaz.Kız kabul etmezse hangi yüzle bakıcak bidaha?
şahsen ben utanırım
Ben platonik kalıp kafayı yemeyi tercih ederim.Platonik olmaktan iyidir, en azından artık kafasına takmaz.
Kızı sen biliyorsunArkadaşlar lise 2 ye gidiyorum daha önce hiç kız arkadaşım olmadı teklif edenler oldu fakat yaklaşık 3 senedir bir kız platonik olduğum için herkesi kibarca ve saygılı bir şekilde reddettim ve bu yıl başka birinden hoşlanmaya başladım kıza ben başta çekingen davrandım fakat beni taa ilk okuldan tanıyormuş nasıl tanıdığını soramadım çünkü biraz çekiniyorum ve geçen gün eve gelirken yolda beni gördü ve seslenip el salladı kız çok tatlı ve güzel ( o 10/8 ben 10/5 gibi ) onun dışında aynı dizileri falan izliyoruz gibi şimdi sorum şu ben bu kıza nasıl açılmalıyım ne yapmam gerek çok sık aşık olan biri değilim . (Lisemiz nitelikli lise farklı ilçede ben metroyla gidiyorum o sanırım servis kullanıyor o yüzden beraber gelip gitmemiz zor )( evlerimiz yan yana)
sonuç nolduArkadaşlar lise 2 ye gidiyorum daha önce hiç kız arkadaşım olmadı teklif edenler oldu fakat yaklaşık 3 senedir bir kız platonik olduğum için herkesi kibarca ve saygılı bir şekilde reddettim ve bu yıl başka birinden hoşlanmaya başladım kıza ben başta çekingen davrandım fakat beni taa ilk okuldan tanıyormuş nasıl tanıdığını soramadım çünkü biraz çekiniyorum ve geçen gün eve gelirken yolda beni gördü ve seslenip el salladı kız çok tatlı ve güzel ( o 10/8 ben 10/5 gibi ) onun dışında aynı dizileri falan izliyoruz gibi şimdi sorum şu ben bu kıza nasıl açılmalıyım ne yapmam gerek çok sık aşık olan biri değilim . (Lisemiz nitelikli lise farklı ilçede ben metroyla gidiyorum o sanırım servis kullanıyor o yüzden beraber gelip gitmemiz zor )( evlerimiz yan yana)
Okullar açıldı diye çoğaldıGünde 1 tane kız konusu görmez isem forumda sıkıntı olduğunu düşünürüm. Hayat senin hayatın herkesin fikri ile hareket edemezsin sürekli.