Kız neden böyle yapıyor?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

wosjao

80+
Reaksiyon skoru
29
Çoklu Konu, Spam
Kıza yazıyorum bana cevap vermiyor bahanesi ; yok kuzenlerim geldi onların çocuklarıyla uğraşıyordum , Yok ablamlar geldi onlarla uğraşıyordum dün bunu yazdım ablamlar var 12 den sonra gidicekler dedi gitttiklerinde rahat rahat konuşuruz yazdı dün 12 de yazdım hala bakmıyor mesajlarıma 1 gün oldu sürekli böyle yapıyor arkadaşlarına soruyorum o öyle Instagram'da çok vakit geçirmiyor diyorlar , mesajlarıma cevap vermiyor dediğimde bir iki saat değil bir gün ,7saat 6 saat gibi aralıklar konuştuğumuz zaman samimiyiz baya ama niye böyle yapıyor? NİYE

Ekler

• 1000004916.webp
    1000004916.webp
    86.3 KB · Hit: 36
kardo ayakkabı almak istediğin zaman yalın ayak mı gidiyorsun dışarıya?

kardo kısaca kız seni elinin altında hazırda yedekte tutuyor bunu anlaman zor mu kardo? gerçekten seven kişiye sevdiğin nasıl belli olur demişler. O da eşeğe binmektense ona binerim demiş. Yani anlaman lazım kız başkasıyla sevgili veya konuşuyor sen de onun elinin altında ki yedek parçasısın.

kardo kısaca kız seni elinin altında hazırda yedekte tutuyor bunu anlaman zor mu kardo? gerçekten seven kişiye sevdiğin nasıl belli olur demişler. O da eşeğe binmektense ona binerim demiş. Yani anlaman lazım kız başkasıyla sevgili veya konuşuyor sen de onun elinin altında ki yedek parçasısın.
Deme ya☹️

kardom gerçeği diyorum direkt tecrübe. ben bu yüzden hiç bi kızla görüşmüyorum kardo boşa efor sarf edersin ileride evleneceğin zaman da görücü usulü evlen dalgana bak. Eğer amacın oysa. Boşuna dememiş atalarımız sokuşarak alır kokuşur kalırsın, Konuşarak alır yatakta yatarsın.

kardom gerçeği diyorum direkt tecrübe. ben bu yüzden hiç bi kızla görüşmüyorum kardo boşa efor sarf edersin ileride evleneceğin zaman da görücü usulü evlen dalgana bak. Eğer amacın oysa. Boşuna dememiş atalarımız sokuşarak alır kokuşur kalırsın, Konuşarak alır yatakta yatarsın.
Eyw kral

Biraz daha konu açsana kardeşim. Ne olur ne olmaz. Belki Cumhurbaşkanı falan da görür...

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,644
Üyeler
183,151
Son üye
furkanekn
Geri