detayları aktarman gerekiyor ki buna göre fikir sahibi olup karar verelim bu açıdan baktığında problem yok açıl deriz gider açılır aşk acısı çekmeye başlarsınkızla aynı dershanedeyiz her tenefüs beraber takılıyoruz eve beraber yürüyoruz geçen hafta takılalım dedim babasından izin alamamış bu cumartesi takılalım mı dicem o zaman iyi bir saatde açılmalı mıyım sizce eğer açılırsam istemezse benden soğsun istemiyorum çünki çok iyi biri yani ne dersiniz açılmalı mıyım yoksa beklemeli miyim.
1.5 hafta sonunda(total 3 hafta oluyor) bir gün belirle o gün açıl.ortalama 1.5 hafta oldu
bence açıl da erken biraz birbirinizi iyice tanımanız gerekkızla aynı dershanedeyiz her tenefüs beraber takılıyoruz eve beraber yürüyoruz geçen hafta takılalım dedim babasından izin alamamış bu cumartesi takılalım mı dicem o zaman iyi bir saatde açılmalı mıyım sizce eğer açılırsam istemezse benden soğsun istemiyorum çünki çok iyi biri yani ne dersiniz açılmalı mıyım yoksa beklemeli miyim.
yılbaşı günü açılmayı düşünüyorm1.5 hafta sonunda(total 3 hafta oluyor) bir gün belirle o gün açıl.
15 hafta oldu her tenefüsberaberiz isde eve beraber yürüyoruz numarasını aldım kızın zaten yılbaş ıgünü takılalım mı dicem büyük ihtimalle kabul eder ayrılırken açılırımdetayları aktarman gerekiyor ki buna göre fikir sahibi olup karar verelim bu açıdan baktığında problem yok açıl deriz gider açılır aşk acısı çekmeye başlarsın
ne ben kullandım ne oKız sana canım bebeğim gibi samimi kelimelerde bulunuyor mu yani seni flört olarak mı görüyor yoksa sadece arkadaş mı bundan emin olmak lazım
Knk her kız bir değil ki hemen böyle desin. Biz 1.5-3 hafta arası flört kalmıştık hiç öyle kelimeler kullanmadık. Şu an 2 aydır sevgiliyizKız sana canım bebeğim gibi samimi kelimelerde bulunuyor mu yani seni flört olarak mı görüyor yoksa sadece arkadaş mı bundan emin olmak lazım
15 hafta çok uzun bir süre değil mi? Bence daha da uzatma açıl güzel ve baş başa kaldığınız bi ortamda15 hafta oldu her tenefüsberaberiz isde eve beraber yürüyoruz numarasını aldım kızın zaten yılbaş ıgünü takılalım mı dicem büyük ihtimalle kabul eder ayrılırken açılırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne ben kullandım ne o
78 haftadan fazladır bekleyen ben15 hafta çok uzun bir süre değil mi? Bence daha da uzatma açıl güzel ve baş başa kaldığınız bi ortamda