Neler Yeni

kıza açılmalı mıyım?

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,188
İsim
Mustafa Enes Bulut
ona sevdiğini söyleyince senden nasıl da uzaklaşıyorlar. Denendi onaylandı :uzgunpeepo::uzgunpeepo:

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Erdem can
kızla aynı dershanedeyiz her tenefüs beraber takılıyoruz eve beraber yürüyoruz geçen hafta takılalım dedim babasından izin alamamış bu cumartesi takılalım mı dicem o zaman iyi bir saatde açılmalı mıyım sizce eğer açılırsam istemezse benden soğsun istemiyorum çünki çok iyi biri yani ne dersiniz açılmalı mıyım yoksa beklemeli miyim.
detayları aktarman gerekiyor ki buna göre fikir sahibi olup karar verelim bu açıdan baktığında problem yok açıl deriz gider açılır aşk acısı çekmeye başlarsın

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
İbrahim Talha DEMİR

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
kızla aynı dershanedeyiz her tenefüs beraber takılıyoruz eve beraber yürüyoruz geçen hafta takılalım dedim babasından izin alamamış bu cumartesi takılalım mı dicem o zaman iyi bir saatde açılmalı mıyım sizce eğer açılırsam istemezse benden soğsun istemiyorum çünki çok iyi biri yani ne dersiniz açılmalı mıyım yoksa beklemeli miyim.
bence açıl da erken biraz birbirinizi iyice tanımanız gerek

xantern

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
umut tiraki
detayları aktarman gerekiyor ki buna göre fikir sahibi olup karar verelim bu açıdan baktığında problem yok açıl deriz gider açılır aşk acısı çekmeye başlarsın
15 hafta oldu her tenefüsberaberiz isde eve beraber yürüyoruz numarasını aldım kızın zaten yılbaş ıgünü takılalım mı dicem büyük ihtimalle kabul eder ayrılırken açılırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kız sana canım bebeğim gibi samimi kelimelerde bulunuyor mu yani seni flört olarak mı görüyor yoksa sadece arkadaş mı bundan emin olmak lazım
ne ben kullandım ne o

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Kız sana canım bebeğim gibi samimi kelimelerde bulunuyor mu yani seni flört olarak mı görüyor yoksa sadece arkadaş mı bundan emin olmak lazım
Knk her kız bir değil ki hemen böyle desin. Biz 1.5-3 hafta arası flört kalmıştık hiç öyle kelimeler kullanmadık. Şu an 2 aydır sevgiliyiz

kızcağızı şoke etmeyin. Belki arkadaş olarak görüyordur. Böyle şeyleri ilk baştan söyleyiniz:sleep:

yoksa olumlu ihtimal çok düşük.

ahenk'

80+ Silver
Açılmayla olmaz bu işler. Bir yerde oturursunuz el ele tutuşursunuz, başını omzuna koyar vb. yani zamana bırak başka şeylerle meşgul ol. Kızı hayatının merkezine koyma sakın ha.

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,595
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
15 hafta oldu her tenefüsberaberiz isde eve beraber yürüyoruz numarasını aldım kızın zaten yılbaş ıgünü takılalım mı dicem büyük ihtimalle kabul eder ayrılırken açılırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne ben kullandım ne o
15 hafta çok uzun bir süre değil mi? Bence daha da uzatma açıl güzel ve baş başa kaldığınız bi ortamda

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,761
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord