Neler Yeni

Üniversitede sevdiğim kız

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,462
İsim
Sarp Yılmaz
İsmimlede dalga geçiyordu arada ilk dönemde özellikle birkaç kez yapmıştı şakasına yapıyor ama bu durum flörtleşmemi ağır vuruyor.
Hocam böyle yapıyorsa sen niye hala flörtleşmeye çalışıyorsun boşver.
üzer seni bu insan.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Hocam böyle yapıyorsa sen niye hala flörtleşmeye çalışıyorsun boşver.
üzer seni bu insan.
Doğru bende zorluyorum hâlâ muhtemelen konuşmayı keserim yakın zamanda zaten yüz vermemiştim başlarda. Konuşsam bile takılmalık sadece. Aklımdan o fikri çıkardım yani biraz daha akışına bırakıcam.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
ya dostum kız sana git başımdan sal beni seni kırmak da istemiyorum ama uza artık demiş yüz vermemiş sen hala takılmalık diyorsun bırak artık daha fazla rezil olma.
takılmalığa gümledim
Alıntıyı görüntüle
Niye onu dedim bugün konuşmadım kendisi beni konuşturmaya çalıştı şakalaşıyor falan o beni salmıyor o yüzden takılmalık idare ederim anlamında dedim. Bu arada sevgilisi varmış bugün öğrendim bi arkadaştan ayrılmayı düşünmüyorsa onla bana ilgi göstermesinin hiçbir sebebi kalmıyor ama yinede bağlantıyı koparmıyor 2. kişi olarak kalsın diye mi arayı bozmamaya çalışıyor anlamadım. @Mechanist @Hudzell

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,462
İsim
Sarp Yılmaz
Niye onu dedim bugün konuşmadım kendisi beni konuşturmaya çalıştı şakalaşıyor falan o beni salmıyor o yüzden takılmalık idare ederim anlamında dedim. Bu arada sevgilisi varmış bugün öğrendim bi arkadaştan ayrılmayı düşünmüyorsa onla bana ilgi göstermesinin hiçbir sebebi kalmıyor ama yinede bağlantıyı koparmıyor 2. kişi olarak kalsın diye mi arayı bozmamaya çalışıyor anlamadım. @Mechanist @Hudzell
Evet ya öyle yada ilgilini seviyor ona ilgi göstermen hoşuna gidiyor her iki durumda da üzülen sen olacağın için kes iletişimi.

Top Bottom