Neler Yeni

Kiza mesaj aticam yardim :)

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
bu ne

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Nasılsın demek zor değil hocam.

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
Taktik falan yapmana gerek yok, mesaj atmaya korkmayın, biraz rahat olun. Yaratıcı olucam derken daha da cringe olabiliyor, bir kızı etkilemek böyle bir şey değil bence. Direkt merhaba, nasılsın vs. kafana göre gir konuya.
Aynen knk merhaba nasılsın yazsın ve , isteklerde olan onlarca kişinin en dibini boylasın,kızlar bu mesajlara bakmıyor bile,bir tane kız arkadaşımın dm istek kutusu bunlarla dolu yapmayın, ama şimdi diğer sayfaları okudum ,arkadaş wp den atacakmış, wp deki mesajlara cevap verilebilir yazdığı şeye göre, bu arada insta da o olayı yapmayın agalar, en kötü bi st deki saçma sapan bir şeyi sorun ama naber merhaba yazmayın, kolay gelsin

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,991
İsim
Oğuz
Aynen knk merhaba nasılsın yazsın ve , isteklerde olan onlarca kişinin en dibini boylasın,kızlar bu mesajlara bakmıyor bile,bir tane kız arkadaşımın dm istek kutusu bunlarla dolu yapmayın, ama şimdi diğer sayfaları okudum ,arkadaş wp den atacakmış, wp deki mesajlara cevap verilebilir yazdığı şeye göre, bu arada insta da o olayı yapmayın agalar, en kötü bi st deki saçma sapan bir şeyi sorun ama naber merhaba yazmayın, kolay gelsin
Dostum, mesaj tanımadığı birine değil tanıdığı birine atıyor, o yüzden merhaba vs. diyerek konuşması en doğrusu.
bu arada insta da o olayı yapmayın agalar, en kötü bi st deki saçma sapan bir şeyi sorun ama naber merhaba yazmayın, kolay gelsin
İnstadan bahseden olmadı ki ? İnstadan tanımadığım hiçbir kıza yazmam, umurumda da olmaz. Zaten o yönde bir öneri değil, tanıdığı biri olduğu için söylüyorum.

Daryl7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Deryl
Yazicam ya bugün selam naber en doğal halinden zaten kızı tanıyorum eskiden beraber çalışıyorduk gelirse başımın üstünde yeri olur gelmese de yapacak bişey yok zorla güzellik olmaz

Rakunabii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
durden
daha iyi bi mesaj at mesela beraber telefon kılıfı boyamayı teklif et daha iyi bence senin atacağın mesajdan saçını kim bilir ne zaman kesicek
Bu ne la puhhaha kızları anlamıyosunuz beyler normal mesaj atıcan ve buluşmada kızı eğlendiricen sohbet ilerledikten sonra taakkk yavşican iş tamam benim bi iltifat sözü vardı da onu benimkine söyliceğimden atamıyom 😣

bwNN

80+ Silver
Atma bence 2 ayda dönmediyse. Yok atacam dersen ceviz yiyelim mi güzel başlangıç 😂

Birlikte tavuk pilav yiyelim mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,474
Üyeler
168,451
Son üye
melsel
Top Bottom