Harby
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 42
- İsim
- Salih
Şimdi benim bir kız arkadaşım var ve ben bunla aslında coo muhabbetim yoktu fakat 1 gün geldi bir etkinlik vardı haftasonu 4 5 kişi beraberdik ve ben bu kız dışındaki kişileri cok tanimadigim için onla konusuyordum sonra bir anda sana bir şey diyeceğim fakat kimseye söyleme dedi bende tamam dedi öyle epey derdini anlattı ben dr iyi dinleyiciyimdir vs sonra biz bundan sonra konuşmaya başladık insta üzerinden sonra doğum günümden önceki gün epey esprisini yaptı doğum günümün ve privinden istek atmış başta kabul ettim sonra benim arkadaslar net lafeder diye çok salakça bir bahane ile çıktım çıktıktan 1 ay sonra konuşmadık okulda vs de görmezden geliyorduk sonra bir gün bir şekilde konuştuk ve ben yazdım tuhaf birisin vs o da cevap verdi meğerse kirmisim prizden çıktığım için sonra tekrar bakınca epey malca şeyler yazmışım bende özür diledim sonra konuşmaya başladık ama çok konuşuyoruz sonra bir gün değişik şeyler yazmaya başladı şüphelenmeye başladım benden hoşlanıyor mu diye sonra üstüne gittim iyi akşamlar diyip ghostlqdi 2 gün sonra özür falan diledi sonra konuştuk senden hoşlanıyorum demedi fakat arkadaşla üzerinden geçince epey o anlam çıkıyor mesajlardan sonra o son akşam dedim ben sana karşı bir şey hissetmiyorum o da ben de hissetmiyorum yalnızca arkadaştan fazla değer veriyorum gibi bir şeyler dedi anlamadım hiç bir şey mesajdan. O günden beri ne okulda s3lam verdim ne de bir kelime yazdım. Şimdi ben bu kıza alakasız da olsa bir konuyla alakalı yazsam sıkıntı olur mu konuşmayı sevdiğim birisiydi ve arkadaşlığımız bitsin istemezdim fakat arkadaşım yazarsan iyice sıkıntı olur adın vs çıkar diyor. Bir dr ek olarak başka birinden bir şey duyduk benim hakkımda bu bana yürüyor gibi mesajlarımı göstermiş fakat kesinligi yok 3 elden kaynak o yuzd3n ne yapacağım bilmiyorum