Neler Yeni

🔥 Kızılay Başkanı İsti̇fa Etti̇!

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,169
İsim
Burak Karadağ

Son Dakika! Kızılay Başkanı Kerem Kınık istifa etti (Aslında perde arkasında görevden alındı)​

Kahramanmaraş merkezli iki depremin 4. gününde Ahbap'a çadır satışı yaptığı ortaya çıkan ve tepkilerin odağına yerleşen Kızılay'ın Genel Başkanı Kerem Kınık istifa etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan dün katıldığı televizyon programında Kızılay'ın çadır satması hakkında "Bu konu beni de ciddi manada üzmüştür. Kızılay böyle bir çadır satma işine giremez" demişti
KAYNAK

uuFjpL15-EWdYy22CgeZGQ.jpg
🔥🔥🔥

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Son Dakika! Kızılay Başkanı Kerem Kınık istifa etti​

Kahramanmaraş merkezli iki depremin 4. gününde Ahbap'a çadır satışı yaptığı ortaya çıkan ve tepkilerin odağına yerleşen Kızılay'ın Genel Başkanı Kerem Kınık istifa etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan dün katıldığı televizyon programında Kızılay'ın çadır satması hakkında "Bu konu beni de ciddi manada üzmüştür. Kızılay böyle bir çadır satma işine giremez" demişti
KAYNAK

uuFjpL15-EWdYy22CgeZGQ.jpg
🔥🔥🔥
sonunda.
Artık oğlu yer kendisi yerine veya kızı mı akrabası mı bilmem

OguzhanM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Oğuzhan Mutluer
Yediği haltların izini kapatmak beklediğinden fazla sürmüş o yüzden şimdi istifa ediyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,169
İsim
Burak Karadağ
Yediği haltların izini kapatmak beklediğinden fazla sürmüş o yüzden şimdi istifa ediyor
Hayır dostum o istifa etmedi ve hatta utanmadan görevine devam edecekti ama işin aslı o görevden alındı ve işin perde önünde istifa diye belirttiler. Sanki kendi utancıyla istifa etmiş havası yaratmak için. Yoksa sen bunlarda istifa edecek kadar onur ve haysiyet olduğunu mu düşünüyordun?

Top Bottom