Neler Yeni

Rehber Kızılay Gönüllüsü Nasıl Olunur?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
https://gonulluol.org/ sitesinden kaydınızı yapıp gönüllülüğün esas olduğu görevlere katılım sağlayabilirsiniz.

Bu Kızılay'ın aslında bir sosyal ağ platformu da denebilir.
Aşağıda görüldüğü üzere Gönüllüler paylaşım yapabiliyor.
1676453067902.png

Aşağıdaki gibi gönüllü kimlik kartı oluşturabiliyorsunuz.
1676453266833.png

Gönüllü sertifikası oluşturabiliyorsunuz.
1676453352394.png

Biyografi yazabilir. Kendinizi tanıtabilirsiniz.
En önemlisi burada gönüllü görev ilanlarına bakabilirsiniz.
1676453459510.png

Ben ilk ikisinden birine katılacaktım da vicdanlılar iyilik yapıp hemen kontenjanı doldurmuş. Başvurumu almadı o yüzden sistem.

Yani adamlar güzel ve güncel işleyen unutulmamış bir sistem yapmışlar. Deprem sebebiyle yardımlarda çorbada benim de tuzum olsun diyorsanız üye olabilirsiniz.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha unutmadan ekleme yapayım. Yeni görev bildirimleri SMS olarak iletiliyor. Elinizi çabuk tutun. Kızılay Gönüllüleri nin eli çabuk. İki dk da kontenjan doluyor.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Olm hiç mi hit almaz? İyilik laaa aa aa !
  • وَلِكُلٍّ وِجْهَةٌ هُوَ مُوَلّٖيهَا فَاسْتَبِقُوا الْخَيْرَاتِؕ اَيْنَ مَا تَكُونُوا يَأْتِ بِكُمُ اللّٰهُ جَمٖيعاًؕ اِنَّ اللّٰهَ عَلٰى كُلِّ شَيْءٍ قَدٖيرٌ
    ﴿١٤٨﴾

﴾148﴿
Herkesin yüzünü ona doğru çevirdiği bir yönü vardır. Öyleyse hayırlarda yarışın. Nerede olursanız olun, Allah sizin hepinizi bir araya getirecektir. Şüphesiz Allah her şeye kadirdir.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Olm hiç mi hit almaz? İyilik laaa aa aa !
  • وَلِكُلٍّ وِجْهَةٌ هُوَ مُوَلّٖيهَا فَاسْتَبِقُوا الْخَيْرَاتِؕ اَيْنَ مَا تَكُونُوا يَأْتِ بِكُمُ اللّٰهُ جَمٖيعاًؕ اِنَّ اللّٰهَ عَلٰى كُلِّ شَيْءٍ قَدٖيرٌ
    ﴿١٤٨﴾

﴾148﴿
Herkesin yüzünü ona doğru çevirdiği bir yönü vardır. Öyleyse hayırlarda yarışın. Nerede olursanız olun, Allah sizin hepinizi bir araya getirecektir. Şüphesiz Allah her şeye kadirdir.
Hit almak için mi açıyorsun konuyu yoksa bilgilendirme için mi aga :D

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Kızılay Binali Yıldırım'ın şahsi şirketidir,saygılar.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7

Farway

80+ Silver
Kan tüccarlarıdır kendileri. Hasta hastanede yatıyor kan bağışı gerekiyor adamlar bize diyor ki ''Kızılaya kan bağışlayın öyle işlem olacak'' tamam diyorsun kan bağışlıyorsun sanki o kanı kullanacaklarmış gibi ama takılan kana bakıyorsun ki bağışlanan tarihten daha önce bağış yapılmış bir kan kullanılıyor madem kan var ne yapıyorsunuz o kanı arkadaş ya hasta ölse bir durum olsa. Daha hastane makbuzuna kan parası yazıldığını saymıyorum bile. Hastaneye direkt gerekli olduğunda veriyorum almıyorlarsada kavga ediyorum olay orada çözülüyor.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Kanka şirket olmadığını bende biliyorum ancak onlar için öyle.
Yanlış düşünüyorsun. Başındaki adamın kim olduğunu vikipedi de görebilirsin. Kızılay bir gelir kapısı değil.

Top Bottom