https://gonulluol.org/ sitesinden kaydınızı yapıp gönüllülüğün esas olduğu görevlere katılım sağlayabilirsiniz.
Bu Kızılay'ın aslında bir sosyal ağ platformu da denebilir.
Aşağıda görüldüğü üzere Gönüllüler paylaşım yapabiliyor.
Aşağıdaki gibi gönüllü kimlik kartı oluşturabiliyorsunuz.
Gönüllü sertifikası oluşturabiliyorsunuz.
Biyografi yazabilir. Kendinizi tanıtabilirsiniz.
En önemlisi burada gönüllü görev ilanlarına bakabilirsiniz.
Ben ilk ikisinden birine katılacaktım da vicdanlılar iyilik yapıp hemen kontenjanı doldurmuş. Başvurumu almadı o yüzden sistem.
Yani adamlar güzel ve güncel işleyen unutulmamış bir sistem yapmışlar. Deprem sebebiyle yardımlarda çorbada benim de tuzum olsun diyorsanız üye olabilirsiniz.
Ha unutmadan ekleme yapayım. Yeni görev bildirimleri SMS olarak iletiliyor. Elinizi çabuk tutun. Kızılay Gönüllüleri nin eli çabuk. İki dk da kontenjan doluyor.
Bu Kızılay'ın aslında bir sosyal ağ platformu da denebilir.
Aşağıda görüldüğü üzere Gönüllüler paylaşım yapabiliyor.
Aşağıdaki gibi gönüllü kimlik kartı oluşturabiliyorsunuz.
Gönüllü sertifikası oluşturabiliyorsunuz.
Biyografi yazabilir. Kendinizi tanıtabilirsiniz.
En önemlisi burada gönüllü görev ilanlarına bakabilirsiniz.
Ben ilk ikisinden birine katılacaktım da vicdanlılar iyilik yapıp hemen kontenjanı doldurmuş. Başvurumu almadı o yüzden sistem.
Yani adamlar güzel ve güncel işleyen unutulmamış bir sistem yapmışlar. Deprem sebebiyle yardımlarda çorbada benim de tuzum olsun diyorsanız üye olabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ha unutmadan ekleme yapayım. Yeni görev bildirimleri SMS olarak iletiliyor. Elinizi çabuk tutun. Kızılay Gönüllüleri nin eli çabuk. İki dk da kontenjan doluyor.