Neler Yeni

Rehber Kızılay Gönüllüsü Nasıl Olunur?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Sana para alıyorsun demedim. Kızılay'ın temiz bir kurum olmadığını ve orada bulunan üst düzey kişilerin bundan fazlasıyla yararlandıklarından bahsediyorum.
Kızılay'a laf attın. Kızılay'a laf atman bünyesindeki tüm üyelere laf atmak ve zan altında bırakmaktır. Bu da günahtır. İkinci olarak yönetim kurulu üyelerini bilmiyorum bile bakmadım. Umrumda değil. Umrumda olan sahada neler yaptıkları.

milenix

80+ Gold
2017 yılına kadar görev yapmış yönetim kurulu üyelerine bakarsan belki bir durup dersin ki acaba bu nasıl oluyor. Şuan yönetim kurulu üyeleri değişmiş ancak bu değişim bu kurumun tekrar güvenilir bir kurum halina geldiğini göstermiyor. Zamanında milletten aldıkları paralar ile ensar vakfına 8 milyon dolar bağışlayanda bunlardı. Allah bilir arka planda neler dönüyordur.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
1.sini bilmiyorum
2.
kizilay-belge.jpg

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Kızılay'a laf attın. Kızılay'a laf atman bünyesindeki tüm üyelere laf atmak ve zan altında bırakmaktır. Bu da günahtır. İkinci olarak yönetim kurulu üyelerini bilmiyorum bile bakmadım. Umrumda değil. Umrumda olan sahada neler yaptıkları.
Adamlar yesin paraları yesin bağışları sonra arka planda olanlar umrumda değil ohh ne güzel. Hayatında başarılar dilerim. Doğruları söylemek günahsa bedelini öderiz bir türlü.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Adamlar yesin paraları yesin bağışları sonra arka planda olanlar umrumda değil ohh ne güzel. Hayatında başarılar dilerim. Doğruları söylemek günahsa bedelini öderiz bir türlü.
Nerede yediler acaba onun da bilgisini alabilir miyimp

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
ali
https://gonulluol.org/ sitesinden kaydınızı yapıp gönüllülüğün esas olduğu görevlere katılım sağlayabilirsiniz.

Bu Kızılay'ın aslında bir sosyal ağ platformu da denebilir.
Aşağıda görüldüğü üzere Gönüllüler paylaşım yapabiliyor.
Alıntıyı görüntüle
Aşağıdaki gibi gönüllü kimlik kartı oluşturabiliyorsunuz.
Alıntıyı görüntüle
Gönüllü sertifikası oluşturabiliyorsunuz.
Alıntıyı görüntüle
Biyografi yazabilir. Kendinizi tanıtabilirsiniz.
En önemlisi burada gönüllü görev ilanlarına bakabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle

Ben ilk ikisinden birine katılacaktım da vicdanlılar iyilik yapıp hemen kontenjanı doldurmuş. Başvurumu almadı o yüzden sistem.

Yani adamlar güzel ve güncel işleyen unutulmamış bir sistem yapmışlar. Deprem sebebiyle yardımlarda çorbada benim de tuzum olsun diyorsanız üye olabilirsiniz.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha unutmadan ekleme yapayım. Yeni görev bildirimleri SMS olarak iletiliyor. Elinizi çabuk tutun. Kızılay Gönüllüleri nin eli çabuk. İki dk da kontenjan doluyor.
hem afad hem kızılay 2 sine de olabiliyoruz değil mi

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
hem afad hem kızılay 2 sine de olabiliyoruz değil mi
Olursun niye olamayasın? İkisi bağımsız yani bildiğim kadarıyla.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@bosbelesbiri Ben AFAD'a başvurdum. Sonuç gelmedi. Yoğunluk var heralde. Kızılay'a başvurdum. İkinci gün yani yarın göreve başlıyorum :D

Farway

80+ Silver
Hocam hastanın acil bi kan ihtiyacı varsa zaten hemen verilir kan merak etmeyin. Çoğu insan kan bağışında bulunmadığı için o şekilde bi sistem geliştirmişler. Hastanın aciliyeti yoksa yakını veya kan grubu uyan herhangi biri o hastanın adına bağış yapınca kanı stoktan çıkartıp hastaya veriyorlar. Kan bağışı yapanında kanını hazırlayıp stoğa koyuyorlar o sırada. Öbür türlü önüne gelene kan verseler ,kan kalmaz. Kimse bağış yapmıyor çünkü. Yani adamı orda kimse kan bağışı yapmadı diye ölüme terk etmez.
Kan benim kanımsa alınıp benim hastama verilir bu kadar basittir dostum yok oraya konulacakta bilmem aciliyet sırası varda o zaman neden acil diye bize kan aratıyorlar böyle saçmalıkmı olur? Kanın nasıl aciliyeti olmaz senin aklın alıyormu illaki hastanın kan kaybından ölüme yaklaşmışmı olması lazım kan verebilmemiz için.. Kimse bağış yapmıyorsa kızılaya olan güvensizlikten yapmıyor buna emin olabilirsin. Ayrıca kan sattıkları iddasına kendilerinden başkası yalan diyemiyor ya da ensar vakfına 8 milyonu neden yatırdılar para nerde kimse bilmiyor... Gönüllü olursam bu adamların bu karanlık işlerine ortak olurum olay bu dostum malesef.

Felistigris

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
mahmut
kızılaya gönüllü olacağıma gider camdan atlarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0