BalYiyenZürafa
80+ Bronze
18 yaş sınırı var mı?
Gelen bağışları gelen yardımları kendi çıkarları adına kullanınca gönüllülük falan kalmadı. Akıl arama derken ben sana şahsi bir hakarette mi bulundum ?Kızılay gibi gönüllülük esaslı saha çalışanlarınn bulunduğu kuruluşa laf atanda akıl arama.
para yemek ne zamandan beri gönüllülük olduKızılay gibi gönüllülük esaslı saha çalışanlarınn bulunduğu kuruluşa laf atanda akıl arama.
Bana dio sondakiniGelen bağışları gelen yardımları kendi çıkarları adına kullanınca gönüllülük falan kalmadı. Akıl arama derken ben sana şahsi bir hakarette mi bulundum ?
deli misiniz la kanıtın var mı bu ve bunun gibi kurumlarada çamur atmayı bırakın artıkGelen bağışları gelen yardımları kendi çıkarları adına kullanınca gönüllülük falan kalmadı. Akıl arama derken ben sana şahsi bir hakarette mi bulundum ?
Lan adamlar depremzedelere -ben de dahil- yardım ediyor. Benim yardımım şu an tanıtım. Yarın gündüz sabah erkenden saha ekibi üyesi olarak gönülülük faaliyetime başlayacağım. Şimdi ben de mi para alıyorum?Gelen bağışları gelen yardımları kendi çıkarları adına kullanınca gönüllülük falan kalmadı. Akıl arama derken ben sana şahsi bir hakarette mi bulundum ?
2017 yılına kadar görev yapmış yönetim kurulu üyelerine bakarsan belki bir durup dersin ki acaba bu nasıl oluyor. Şuan yönetim kurulu üyeleri değişmiş ancak bu değişim bu kurumun tekrar güvenilir bir kurum halina geldiğini göstermiyor. Zamanında milletten aldıkları paralar ile ensar vakfına 8 milyon dolar bağışlayanda bunlardı. Allah bilir arka planda neler dönüyordur.deli misiniz la kanıtın var mı bu ve bunun gibi kurumlarada çamur atmayı bırakın artık
Alanlar var kendi çalışanları falan. Dostum temiz bir kurum değil kızılay malesef ve insanları o kuruma bağlı tutmalarıda yine doğru değil hastanede kendi akrabana istediğin gibi kan bağışı yapabilmelisin. Ya da ellerinde kan varken kan vermemezlik neden yapıyorlar...Lan adamlar depremzedelere -ben de dahil- yardım ediyor. Benim yardımım şu an tanıtım. Yarın gündüz sabah erkenden saha ekibi üyesi olarak gönülülük faaliyetime başlayacağım. Şimdi ben de mi para alıyorum?
Genç Kızılay ve Kızılay Gönüllüsü -ikisini de- seçebilirsin.ne seçmeliyim @Gri Caner
Çok basit. Sen kan vermezsen onlar da vermez. Aciliyet sırası var. Ama sen zamanında onlara kan vermiş olursan sistemde görünüyor ve seni sırada ilke atıyorlar.Ya da ellerinde kan varken kan vermemezlik neden yapıyorlar...
Sana para alıyorsun demedim. Kızılay'ın temiz bir kurum olmadığını ve orada bulunan üst düzey kişilerin bundan fazlasıyla yararlandıklarından bahsediyorum.Lan adamlar depremzedelere -ben de dahil- yardım ediyor. Benim yardımım şu an tanıtım. Yarın gündüz sabah erkenden saha ekibi üyesi olarak gönülülük faaliyetime başlayacağım. Şimdi ben de mi para alıyorum?
Hocam hastanın acil bi kan ihtiyacı varsa zaten hemen verilir kan merak etmeyin. Çoğu insan kan bağışında bulunmadığı için o şekilde bi sistem geliştirmişler. Hastanın aciliyeti yoksa yakını veya kan grubu uyan herhangi biri o hastanın adına bağış yapınca kanı stoktan çıkartıp hastaya veriyorlar. Kan bağışı yapanında kanını hazırlayıp stoğa koyuyorlar o sırada. Öbür türlü önüne gelene kan verseler ,kan kalmaz. Kimse bağış yapmıyor çünkü. Yani adamı orda kimse kan bağışı yapmadı diye ölüme terk etmez.Kan tüccarlarıdır kendileri. Hasta hastanede yatıyor kan bağışı gerekiyor adamlar bize diyor ki ''Kızılaya kan bağışlayın öyle işlem olacak'' tamam diyorsun kan bağışlıyorsun sanki o kanı kullanacaklarmış gibi ama takılan kana bakıyorsun ki bağışlanan tarihten daha önce bağış yapılmış bir kan kullanılıyor madem kan var ne yapıyorsunuz o kanı arkadaş ya hasta ölse bir durum olsa. Daha hastane makbuzuna kan parası yazıldığını saymıyorum bile. Hastaneye direkt gerekli olduğunda veriyorum almıyorlarsada kavga ediyorum olay orada çözülüyor.