Neler Yeni

Kızla sohbet başlatma+tanışma taktiği

birhiçim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Mehmet taş
Arkadaşlar sınıfımda hoşlandığım bir kız var ancak ne yapacağım bilmiyorum yaklaşık 2 senedir aynı sınıflardayız ama toplasan 10 kelime konuşmuşuzdur,bu kızla nasıl sohbet açıp tanışabilirim? ig hesabını biliyorum ama ordan yazsammı bilemedim kızla hergün durakta karşılaşıyoruz aynı sınıflardayız,ne biriyle takılırken nede bi erkekle flörtleşirken gördüm nasıl yapabilirm tecrübeli arkadaşlar bi taktik verirse sevirim:)

birhiçim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Mehmet taş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
son kisim harici ciddi
hocam kızla ne konuşmuşluğum var nede bi samimiyetim şimdi diyelimki böyle bişey yaptım(zaten bunu yapıcak cesaretim olsa gider kızla konuşurdum ama neyse)kız terslemesin beni şimdi

Forum Fedaisi

80+ Bronze
ya terslicek ya da terslemicek 2 ihtimalin var zaten havadan sudan konuscan baska sansin yok

Rulep

80+ Gold
instadan asla başlatma aynı sınıftasınız okulda başlat . koskoca 2 senede de 10 kelime konuştuysanız nasıl olur bilmiyorum utangaç olmasa ihtimalin çok düşüktü

birhiçim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Mehmet taş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
instadan asla başlatma aynı sınıftasınız okulda başlat . koskoca 2 senede de 10 kelime konuştuysanız nasıl olur bilmiyorum utangaç olmasa ihtimalin çok düşüktü
haklısın hocam ama elimden bişey gelmiyor zaten kızın sadece 2 tane arkadaşı var daha öncede sevgilisi olduğunu sanmıyorum ben genede şansımı denicem
Mesaj otomatik birleştirildi:

kız sadece benle değil herkesle aynı sadece arkadaşlarıyla konuşuyor sınıfta 40 kişiyiz konuştuğu sadece 2 kişi var diğer 38 i de bende aynı durum

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,503
İsim
uwu
Arkadaşlar sınıfımda hoşlandığım bir kız var ancak ne yapacağım bilmiyorum yaklaşık 2 senedir aynı sınıflardayız ama toplasan 10 kelime konuşmuşuzdur,bu kızla nasıl sohbet açıp tanışabilirim? ig hesabını biliyorum ama ordan yazsammı bilemedim kızla hergün durakta karşılaşıyoruz aynı sınıflardayız,ne biriyle takılırken nede bi erkekle flörtleşirken gördüm nasıl yapabilirm tecrübeli arkadaşlar bi taktik verirse sevirim:)
arkadaşlarıyla konuştuğu konulara fln dikkat et zaten bir ortak konu buldun mu devamı gelir ben bu gün normalde hiç konuşmuyorken bir kızla 2 ders saati aralıksız sohbet ettik tabi sohbette 2 arkadaş daha vardı ama kızın bakışları fln çok değişikti nasıl desem yakın gibi bide çıkışta benim telden fotoğrafını çekti kendinin ( neden anlattım bilmiyorum ) bide şarkı sordum bunu dedi saat5 pm den beri bunu dinliyorum

Kara*

80+ Silver
haklısın hocam ama elimden bişey gelmiyor zaten kızın sadece 2 tane arkadaşı var daha öncede sevgilisi olduğunu sanmıyorum ben genede şansımı denicem
Mesaj otomatik birleştirildi:

kız sadece benle değil herkesle aynı sadece arkadaşlarıyla konuşuyor sınıfta 40 kişiyiz konuştuğu sadece 2 kişi var diğer 38 i de bende aynı durum
böyle kızlar kaldı mı yoksa dümen mi atıyor okulda diye? sen en iyisi okulda konuştuğunu yakalarken aralarına girmeye bak konu ders olur havadan sudan olur illa devamı gelir.

Lolita

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Asya
Discord
insomnia0_x
Arkadaşları ile arkadaş olmanızı tavsiye etmek ile birlikte onların sohbetine dahil olup eğlenceli şeyler anlatabilirsiniz, böylece tanışmanın ilerisine geçersiniz ve durumu belirtisiniz reddedilecekseniz de yapacak bir şey yok. Şimdiden başarılar ;)

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tuncay Kantarcı
İlgilendiği Kategoriler
Taşımacılık
Sen baştan kaybetmişsin kardeşim, özgüvenli ol , asosyal olduğunu fazla belli etme normal git konuş bir şekilde yüzüne bak gözünü kaçırıyorsa kızdan uzak dur ve kızı unut ama bakışın gülüyorsa yanına git merhaba de zaten kız istiyorsa devamı gelir adını sor nerde yaşadığını sor derslerini sor ordan ordan baya kaynaşırsın böyle taktik falan boş iş tecrübe konuşuyor 😃.

Top Bottom