Kızla sohbet başlatma+tanışma taktiği

belki sevgilisi vardır. önce onu öğren

Hocam senin gibi düşünen başka erkeklerin de olduğunu unutma. Belki o kıza hayatı boyunca yüzlerce erkek yürümüştür. Kendini fark ettirmen lazım. İlgi duyduğu bir şey hakkında başkasıyla konuşurken duyarsa seninle o konu hakkında muhabbet etmek isteyebilir mesela

belki sevgilisi vardır. önce onu öğren
2 senedir yanına yaklaşan birini görmedim yoktur heralde.onu hallederim o sorun değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam senin gibi düşünen başka erkeklerin de olduğunu unutma. Belki o kıza hayatı boyunca yüzlerce erkek yürümüştür. Kendini fark ettirmen lazım. İlgi duyduğu bir şey hakkında başkasıyla konuşurken duyarsa seninle o konu hakkında muhabbet etmek isteyebilir mesela
doğru diyorsun hocam sağol tavsiye için

GİT DİREKT SÖYLE KABUL ETMEZSE TOPUM

Arkadaşlar sınıfımda hoşlandığım bir kız var ancak ne yapacağım bilmiyorum yaklaşık 2 senedir aynı sınıflardayız ama toplasan 10 kelime konuşmuşuzdur,bu kızla nasıl sohbet açıp tanışabilirim? ig hesabını biliyorum ama ordan yazsammı bilemedim kızla hergün durakta karşılaşıyoruz aynı sınıflardayız,ne biriyle takılırken nede bi erkekle flörtleşirken gördüm nasıl yapabilirm tecrübeli arkadaşlar bi taktik verirse sevirim:)
kardeş kızdan uzak dur tamamen benim hikayeyi tanımlıyon

noldu kral ya bi anlat belki ders olur bana
Kral aynen bizde 2 senedir aynı sınıftaydık aynı duraktan okula gidiyorduk sonra ben buna istek attım bana karşı ilgili falan davrandı sonra ben storyisini beğendim takipten falan çıktı sevgili yaptı herhalde yani sana söyleyeceğim şey birkaç senedir tanıdığın kızlardan uzak dur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,838
Üyeler
184,506
Son üye
Scortl
Geri