Mehmet Ali Aladağ
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 278
Cengiz yasaları ve Subutay'ın keşif seferi hakkında konuşabilirsin

2 senedir yanına yaklaşan birini görmedim yoktur heralde.onu hallederim o sorun değilbelki sevgilisi vardır. önce onu öğren
doğru diyorsun hocam sağol tavsiye içinHocam senin gibi düşünen başka erkeklerin de olduğunu unutma. Belki o kıza hayatı boyunca yüzlerce erkek yürümüştür. Kendini fark ettirmen lazım. İlgi duyduğu bir şey hakkında başkasıyla konuşurken duyarsa seninle o konu hakkında muhabbet etmek isteyebilir mesela
O zaman sorun yokHocam son senem zaten şurda kaldı 7 ay bence bisey olmaz zaten clddl biseylerln olması 7 ay
kardeş kızdan uzak dur tamamen benim hikayeyi tanımlıyonArkadaşlar sınıfımda hoşlandığım bir kız var ancak ne yapacağım bilmiyorum yaklaşık 2 senedir aynı sınıflardayız ama toplasan 10 kelime konuşmuşuzdur,bu kızla nasıl sohbet açıp tanışabilirim? ig hesabını biliyorum ama ordan yazsammı bilemedim kızla hergün durakta karşılaşıyoruz aynı sınıflardayız,ne biriyle takılırken nede bi erkekle flörtleşirken gördüm nasıl yapabilirm tecrübeli arkadaşlar bi taktik verirse sevirim![]()
Kral aynen bizde 2 senedir aynı sınıftaydık aynı duraktan okula gidiyorduk sonra ben buna istek attım bana karşı ilgili falan davrandı sonra ben storyisini beğendim takipten falan çıktı sevgili yaptı herhalde yani sana söyleyeceğim şey birkaç senedir tanıdığın kızlardan uzak durnoldu kral ya bi anlat belki ders olur bana