Neler Yeni

Kızla sohbet başlatma+tanışma taktiği

Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Mehmet Ali Aladağ
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı, ekran kartı, işlemci, vb.
Steam
Mehmetali20100
Discord
mehmetali2407
Cengiz yasaları ve Subutay'ın keşif seferi hakkında konuşabilirsin🗿🤑

FurkanIIy

80+ Bronze
Hocam senin gibi düşünen başka erkeklerin de olduğunu unutma. Belki o kıza hayatı boyunca yüzlerce erkek yürümüştür. Kendini fark ettirmen lazım. İlgi duyduğu bir şey hakkında başkasıyla konuşurken duyarsa seninle o konu hakkında muhabbet etmek isteyebilir mesela

birhiçim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Mehmet taş
belki sevgilisi vardır. önce onu öğren
2 senedir yanına yaklaşan birini görmedim yoktur heralde.onu hallederim o sorun değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam senin gibi düşünen başka erkeklerin de olduğunu unutma. Belki o kıza hayatı boyunca yüzlerce erkek yürümüştür. Kendini fark ettirmen lazım. İlgi duyduğu bir şey hakkında başkasıyla konuşurken duyarsa seninle o konu hakkında muhabbet etmek isteyebilir mesela
doğru diyorsun hocam sağol tavsiye için

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,337
İsim
Donald
GİT DİREKT SÖYLE KABUL ETMEZSE TOPUM

Sherlockholmes12

80+ Bronze
Arkadaşlar sınıfımda hoşlandığım bir kız var ancak ne yapacağım bilmiyorum yaklaşık 2 senedir aynı sınıflardayız ama toplasan 10 kelime konuşmuşuzdur,bu kızla nasıl sohbet açıp tanışabilirim? ig hesabını biliyorum ama ordan yazsammı bilemedim kızla hergün durakta karşılaşıyoruz aynı sınıflardayız,ne biriyle takılırken nede bi erkekle flörtleşirken gördüm nasıl yapabilirm tecrübeli arkadaşlar bi taktik verirse sevirim:)
kardeş kızdan uzak dur tamamen benim hikayeyi tanımlıyon

Sherlockholmes12

80+ Bronze
noldu kral ya bi anlat belki ders olur bana
Kral aynen bizde 2 senedir aynı sınıftaydık aynı duraktan okula gidiyorduk sonra ben buna istek attım bana karşı ilgili falan davrandı sonra ben storyisini beğendim takipten falan çıktı sevgili yaptı herhalde yani sana söyleyeceğim şey birkaç senedir tanıdığın kızlardan uzak dur

Top Bottom