Neler Yeni

Kızlar olmadan önce hayatım sanki daha güzeldi :( - [ İçimi Döktüm... ]

S3na

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
sena
İlgilendiği Kategoriler
valorant
Eğer bir ilişikiye girilicekse benim şahsi düşüncem iki tarafta birbirini memnun etmeli sadece duygusal olarak değil beraber hayallerini sorumluluklarını hayatta yapması gerekenleride beraber yapmalıdır ama eğer sadece ilgi ilgi tarzı bir ilişki ise büyük ihtimalle kafa bozar.

2mApoo

80+ Silver
Eğer bir ilişikiye girilicekse benim şahsi düşüncem iki tarafta birbirini memnun etmeli sadece duygusal olarak değil beraber hayallerini sorumluluklarını hayatta yapması gerekenleride beraber yapmalıdır ama eğer sadece ilgi ilgi tarzı bir ilişki ise büyük ihtimalle kafa bozar.
Kesinlikle bozuyor hemde ilgi bağımlısı bir kişi varsa bu ilişkinin içinde her şey çok zorlaşabiliyor

• Beğen
Reaksiyonlar: S3na

LaketrooS

80+ Silver
Kesinlikle bozuyor hemde ilgi bağımlısı bir kişi varsa bu ilişkinin içinde her şey çok zorlaşabiliyor
ilgi bağımlısı varsa geçmiş olsun. ama seviyorsan sorun yok. ilgi sadece işleri zorlaştırır. sevmek bunlara katlanmak demektir. zaten sonradan her şey yolunda gider. kalp bir oldukça diğer soyut şeylerin önemi ne ki

2mApoo

80+ Silver
ilgi bağımlısı varsa geçmiş olsun. ama seviyorsan sorun yok. ilgi sadece işleri zorlaştırır. sevmek bunlara katlanmak demektir. zaten sonradan her şey yolunda gider. kalp bir oldukça diğer soyut şeylerin önemi ne ki
Benim içinde olduğum durumda biraz böyle sankiiii knk. Benimkinde ilgi bağımlılığı yokta ilgi düşkünü diyelim biz ona :D
Aslında şuana kadar tüm sevgililerimde olan buydu zaten o yüzden bana garip gelmiyordu. taaa kii geçen haftaya kadar.
Bunalmaya başladığımı hissettim.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Şimdi bu dediklerim size çok absürtçe gelebilir ama bana göre çok haklı nedenlerim var. 1hafta oldu ve sürekli bu durumumu düşünüyorum kafayı yiyecem :

Yıllar öncesine kadar pek kızlarla takılmazdım. Arkadaş olarak bile takılmazdım. Ama son birkaç yıldır süreli ilişki içinde oluyorum. Eskiden tek amacım oyunlarda rank kasmak , dışarı çıkmak internette takılmak ve agalarla birlikte olmak. Ama kızlarla takıldıktan beri neredeyse oyuna bile girmiyorum. Sürekli kendimi , bulunduğum ilişkideki şahısla beraber buluyorum. Sanki tek amacım onu memnun etmek , onla konuşmak , ona ilgi göstermek ve onun tatmin etmek. Sanki eskiden hayatım çok daha güzeldi en azından tek başıma yada agalarla takıldığım için bir şeyi yapmak zorunluluğu yoktu. Ama şuan öyle değil. Ve sanki ne olduysa bilmiyorum ama , 1 kere biriyle olunca kısmet açılıyor ve devamı geliyor. Eğer karaktersiz biri olsaydım aynı anda en az 2-3 kişi ile bile flört yada sevgili olabilirim şuan.
Demek istediğim bu durum benim hayat amacımı değiştirdi ve beni bazı şeylere zorluyor .
Yada beni rahatsız eden sorumluluk. Biriyle birlikte olduğum için sorumluluk üstüme biniyor ve bende bundan rahatsız olduğum için yada korktuğum için böyle düşünüyor olabilirim. Emin değil açıkçası.

Sonuç olarak bu , içimi dökmek istedim sizlere. Yanlışta düşünüyor olabilirim. Yorumlarınızı bekliyorum... Siz neler düşünüyorsunuz....

TEŞEKKÜRLER :)
Baştan söyleyeyim.
Gerçek bir eş bir ömrü gülle evirip çevirir.
Sahte bir eş bırak gülü ömrünü zehir bile eder.
Ve bu gerçek eş lisede çıkmıyor :)

Top Bottom