Böyle takılırsa 20-25 yaşına kadar manuel takılmalı arkadaş kaç yaşında bilmiyorum amaSadece adam ol ,terbiyeli ol ,ahlakli ol,sigara alkol kullanma büyüklerine karsi saygili ol seni böyle hawli gormezler kizlar sacma sapan kizlarin peşinde giderler sanada kismet cikar
1-Parfümün suyunu çıkartma ve güzel bir duş alıp bakımını yap ve tıraş ol ama tavsiyem gül suyu sürebilirsin güzel kokar ve rahatsız etmez.Evet nasıl havalı olunur taktik lazım
Alttaki daha mantıklı geldi1-Parfümün suyunu çıkartma ve güzel bir duş alıp bakımını yap ve tıraş ol ama tavsiyem gül suyu sürebilirsin güzel kokar ve rahatsız etmez.
2-Öküz erkek olma nazik ol kibar ol.
3-Konuştuğun şeylere dikkat et.
4-İyi bir diksiyona dikkat et.
5-Gidene kadar 2 tane naneli sakız at ağzına ve çıkmadan önce diş ipi ile güzelcene ağzını temizle.
6-Üsütne giydiklerine dikkat et.
7-Her dediğine haklısın tabi gibi onaylayan cevap verme hem üste çıkar hem karşındakini dinlemediğini zanneder.
8-Argo konuşmamaya çalış.
9-Yapmadığın şeye yapıyorum , Sevmediğin şeye seviyorum deme.
10-Yalandan uzak dur.
11-Eğer hesap ödenecek ise sen öde.
12-Dik dur ve kendine güven.
13-Saçına ve yapısna göre en iyi şekle sok .
Yaparsın koçum benim hadi git ve hawli ol.
Trafik cezam var de
Nasıl yani ?Böyle takılırsa 20-25 yaşına kadar manuel takılmalı arkadaş kaç yaşında bilmiyorum ama
Ğözlük tak havalısınEvet nasıl havalı olunur taktik lazım
Redbull içmeye başla acilen havalı oluyosun.AB red yedim btw keşke 2 tane var deseydim
polisler her yerde beni arıyor acelem var demen lazımdıAB red yedim btw keşke 2 tane var deseydim