Umarım öyledir usta benim ümitler tükendi gibi ama bilmiyorum....Ülkemizin yararına olacak tabii ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Özdağ Kılıçdaroğlu na desteği verirse işte bu plan devreye girecek istekleri var çünkü Özdağ in
O da o taraftan girmesi lazımdı ümit Özdağ Zaten ona sen oradan gir dedi tepki alacaktı zaten bu al açık ortada ümit Özdağ in da şartlarını kabul ederlerse kk o zaman bekleyin görün işteUmarım öyledir usta benim ümitler tükendi gibi ama bilmiyorum....
Açıkcası oğanın tarafsız olmasını isterdim
Peki nasıl yararına olacak yani sonunda ne olacak. Hangi aday kazanır.O da o taraftan girmesi lazımdı ümit Özdağ Zaten ona sen oradan gir dedi tepki alacaktı zaten bu al açık ortada ümit Özdağ in da şartlarını kabul ederlerse kk o zaman bekleyin görün işte
Valla Kemal'in de şansı var Muharrem İnce de destek verecek açık açık ümit Özdağ da verirse hiç belli olmaz Tayyip tabi daha yakın ama bu sefer katılım az olabilir 80 filanPeki nasıl yararına olacak yani sonunda ne olacak. Hangi aday kazanır.
Özdağ bu gün konuşurken adama küfür etmemek için zor duruyordu. Ortada oyun falan yok.O da o taraftan girmesi lazımdı ümit Özdağ Zaten ona sen oradan gir dedi tepki alacaktı zaten bu al açık ortada ümit Özdağ in da şartlarını kabul ederlerse kk o zaman bekleyin görün işte
Hiç belli olmaz knka yarın belli olur açıklasın bı eğer destek verirse kesin bir plan var vermezse yok deriz geçerizÖzdağ bu gün konuşurken adama küfür etmemek için zor duruyordu. Ortada oyun falan yok.
Yurtdışında katılım yüksekmis herhalde kanadadakiler falan genellikle Kemal'e veriyor.Valla Kemal'in de şansı var Muharrem İnce de destek verecek açık açık ümit Özdağ da verirse hiç belli olmaz Tayyip tabi daha yakın ama bu sefer katılım az olabilir 80 filan
Ülkem için en iyi neyse o olsun.Hiç belli olmaz knka yarın belli olur açıklasın bı eğer destek verirse kesin bir plan var vermezse yok deriz geçeriz
Ayn öyle ya hepimizin beklentisi valla öyleÜlkem için en iyi neyse o olsun.
Ümit açıkladımi kimi desteklediğiniAyn öyle ya hepimizin beklentisi valla öyle
babala tv yi sırtladımBabala TV boş bir YouTube kanalı. Kitlesinin çok olması o kanalın boş olmadığı anlamına gelmez.
Maalesef kitleler, böyle boş şeyleri takip etmeyi seviyor.
Güntekin ve Davutoğlu imza atmamış. Bu akşam kemal ile tekrar görüşecek.Ümit açıkladımi kimi desteklediğini