Neler Yeni

KKTC'de Kuran kursları kapatılıyor… Siyasal İslamcılardan Tepki Yağdı

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Osmanlıyı da yıkan çakma din hocalarıydı haberiniz olsun :D Fatih iyi yapmış çakma din hocalarını öldürmekle, ben olsam hepsini Arabistana sürgün ederdim. Aslında din hocası değil de İngilizlerin hoca diye içten içe Osmanlıyı çökertmek için gönderdiği ajan diyelim, öhöm öhöm
Nankör.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,709
İsim
marilyn
isteyen gider isteyen gitmez. şahsi fikrim din derslerini ailelerin vermesi yönünde olacaktır. benim ileride çocuğum olursa kurslara götürmem kendim öğretirim elimizde tonlarca kaynak var araştırır bilmediğimiz şeyi beraber öğreniriz

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Bu ülke kemalizm denilen saçmalıkla hiç gitmedi zaten görüyoruz fazla geriye gitmeye gerek yok. İslamcılık hiç benimsenmediki. Bugünkü müslümanlar çıkıp kahrolsun şeriat diyor. Şeriat Allah'ın hükmüdür. Dinden çıkıyorlar haberleri yok. Oysa çok sevdikleri Batı bile bazı şeyleri şeriatla uyuşuyor. En basit örneği: Birinin canına bilerek isteyerek kastetmek idamdır. Ne şaşırtıcıki bu hüküm Allah'ın hükmüdür. Batı bile neyin ne olduğunu ayıkıyor yavaştan biz dinden çıkmayı medeni kabul edelim.
Şeriat Şeriat evet aynen ya bu zaman seni irana suddi arabistana alayim istersen yürü git bu zaman lan demokrasi ve olmayan yerde din özgürlüğüde yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

isteyen gider isteyen gitmez şahsi fikrim din derslerini ailelerin vermesi yönünde olacaktır ben ileride çocuğum olursa kurslara götürmem kendim öğretirim elimizde tonlarca kaynak var araştırır bilmediğim şeyi beraber öğreniriz
Aradığım akıl dolu tek yorum.

war20anty

80+ Bronze
Şeriat Şeriat evet aynen ya bu zaman seni irana suddi arabistana alayim istersen yürü git bu zaman lan demokrasi ve olmayan yerde din özgürlüğüde yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aradığım akıl dolu tek yorum.
Tabiiki önce Türkçe öğreniyoruz.

rapstarjustercik

80+ Bronze
Nankör he :D Yemin ediyorum siz insanları Müslüman'lık dininden soğutuyorsunuz. Osmanlıya 100 yıl günah diye aşı getirtmediler haberin var mı ? 100 Yıl maatba girmedi ülkeye, fabrikalar açtırtmadılar kız çocuklarını okutmadılar günah diye, yenilik diyeni çekip vuruyordu cemaatciler haberin var mı ? Lütfen İslamı araştır iyice öğren sonra inan.

Avolay

80+ Gold
Çok isteyen özel kursa verir Ateist , Hristiyan vatandaşın vergisiyle o kurslar verilmiyorsa bu da verilmeyecek :)

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Nankör he :D Yemin ediyorum siz insanları Müslüman'lık dininden soğutuyorsunuz. Osmanlıya 100 yıl günah diye aşı getirtmediler haberin var mı ? 100 Yıl maatba girmedi ülkeye, fabrikalar açtırtmadılar kız çocuklarını okutmadılar günah diye, yenilik diyeni çekip vuruyordu cemaatciler haberin var mı ? Lütfen İslamı araştır iyice öğren sonra inan.
:D :D :D çaktırma biraz eğleniyorum.

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Deme öyle ayıp. (!)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,053
Üyeler
163,763
Son üye
kadrh
Top Bottom