🔥İndirim KL-R91 OYUNCU KOLTUĞU

Kaczynski

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
363
Uzun zamandır kl-r70 modeli kullanıyorum 4 kedim olmasına rağmen sapasağlam halen.
Forumİstanbul AVM - Carreforusa market bölümü en büyük marketlerdendir. inanılmaz insan kalabalığı olan bir yerdir market olarak. o yüzden koltuk biraz dağılmış olduğuna bakmayın günde kaç yüz farklı kiloda insan oturuyordur buna :D.
Koltukların fiyatı ortada olunca bu fiyat güzel geliyor markada vermiş olduğu desteğide iyidir segment olarak.

WhatsApp Image 2023-03-14 at 16.58.10.jpeg
WhatsApp Image 2023-03-14 at 16.58.10 (2).jpeg
WhatsApp Image 2023-03-14 at 16.58.10 (1).jpeg

Fiyatı güzelmiş

uzun ömürlülüğü ne durumdadır? Soyulmaya baslayanlar oluyor çünkü, kullanan var mi?

valla ben görüyorum 2-3 gündür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

online satış var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yokmuş
aynen hocam carrefoursa uygulaması var ama varmı bilmiyorum orada

Normal fiyatı ne hep farklı modelleri çıkıyor

Ürün teşhir ürünü başlığa eklerseniz iyi olacak

Bu tür koltuklar soyuluyor bir süre sonra hele terleyen biriyseniz asla tavsiye etmiyorum şuan kendim kullanıyorum rampage markasının bu şekilde benzeri modelini oturduğum yerler hep soyuldu.Soyulması sizin için sorun değil ise alabilirsiniz farklı bir problemi ile karşılaşmadım.

Bu tür koltuklar soyuluyor bir süre sonra hele terleyen biriyseniz asla tavsiye etmiyorum şuan kendim kullanıyorum rampage markasının bu şekilde benzeri modelini oturduğum yerler hep soyuldu.Soyulması sizin için sorun değil ise alabilirsiniz farklı bir problemi ile karşılaşmadım.
bende bir kaç yıldır kullanıyorum modelden farketdiyor herhalde. bende en ufak soyulma vs olmadı

Kuzene aldırdım pakettekini eyvallah sağolasın dostum. Koltuk arıyordum iyi denk geldi. Bu fiyata bedava

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,280
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz
Geri