Neler Yeni

Klasik müzik dinleyip elit gözükmek isteyenler buyursun (!)

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
Sizde elit gözükmek istiyorsunuz fakat büyük mavi zincir marketinden aldığınız 5tl'lik kulaklığınızda ki Aleyna şarkısı hoparlör gibi ses çıkarıp senin dinlediğin şarkıyı otobüsün tamamına mı dinletiyor ?. O zaman bu liste tam size göre. Profesyonel dinleyicilerimiz tarafından onaylanıp hazırlanılan mükemmel klasik müzik listemiz için bu linke tıklamanız yeterli

Daha fazla bilgi için numaralarımız:
123123123123

Bu yazıda bir kimse veya bir firma ile dalga geçilmemiştir

Yaklaşık 1 saatdir bu liste üzerinde uğraşıyorum. Klasik müzik başlığı ile açsaydım yok olup gidecekti o yüzden böyle bir deneme yaptım. Listede sadece benim dinlediğim ve beğendiğim şarkılar bulunmaktadır. Klasik müzik dinlemek isteyenler bu şarkılar ile başlayabilirler.

YusufArda000

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Liste güzel olmuş kaydettim.
Ekran Alıntısı.PNG

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
biraz dinledim ve kulağım kanadı.
Şarkıyı duyamayana kadar dinlemen gerekiyodu kanayınca bırakılmaz ki ama :(
Yaşı küçük olanlar için uyarı! Yüksek seste müzik dinlemeyin!

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
Bu listede 6 müzik hariç nerdeyse hepsini biliyorum.
Garip?

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Haggard, Klasik müziği Doom Metal ile birleştiren bir grup. Parçaları gayet güzel. Belki bakarsınız.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Sizde elit gözükmek istiyorsunuz fakat büyük mavi zincir marketinden aldığınız 5tl'lik kulaklığınızda ki Aleyna şarkısı hoparlör gibi ses çıkarıp senin dinlediğin şarkıyı otobüsün tamamına mı dinletiyor ?. O zaman bu liste tam size göre. Profesyonel dinleyicilerimiz tarafından onaylanıp hazırlanılan mükemmel klasik müzik listemiz için bu linke tıklamanız yeterli

Daha fazla bilgi için numaralarımız:
123123123123

Bu yazıda bir kimse veya bir firma ile dalga geçilmemiştir

Yaklaşık 1 saatdir bu liste üzerinde uğraşıyorum. Klasik müzik başlığı ile açsaydım yok olup gidecekti o yüzden böyle bir deneme yaptım. Listede sadece benim dinlediğim ve beğendiğim şarkılar bulunmaktadır. Klasik müzik dinlemek isteyenler bu şarkılar ile başlayabilirler.
en güzeli bethoven'in kiler

Top Bottom