Klasör içinde klasör virüsü hakkında yardım.

Kerem Hot

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
307
İyi forumlar..
Arkadaşlar yeni bir sistem aldım. Eski sistemimin harddiskinde (hdd) fotoğraflarım, videolarım, belgelerim var. Bunları sorunsuz şekilde yeni sistemime aktarmak istiyorum. Ancak şöyle bir sorun var sanırım flash bellek üzerinden bulaşmış bir virüs var eski bilgisayarımda. Klasör içinde aynı klasör isminde klasör oluşturuyor, hatta tıkladığımda hiç bir şey olmuyor. Bu virüsü eski bilgisayardan bilgilerime zarar vermeden temizleyip yeni bilgisayarıma aktarmak istiyorum... Önerileriniz nedir?

Malwarebytes indirin, ve USB belleği sisteminize takın. Akabinde Dosya Gezgini'nden USB belleği seçip Malwarebytes ile taratın. Bu işlemi güvenli kipte yapmanız daha sağlıklı sonuçlar verecektir. Bu işlem sonunda tam tarama ile sistemi taratmanızda fayda var.

Malwarebytes indirin, ve USB belleği sisteminize takın. Akabinde Dosya Gezgini'nden USB belleği seçip Malwarebytes ile taratın. Bu işlemi güvenli kipte yapmanız daha sağlıklı sonuçlar verecektir. Bu işlem sonunda tam tarama ile sistemi taratmanızda fayda var.
Usb yi hallettim onda bir sorun yok. Sorun eski sistemin Windows D sürücüsünde.

Geri