Klasse longten hyoun vs spirit of aim

Hisoka

80+
Reaksiyon skoru
50

klasse longteng alcaktım normalde ama yorumalarda 4-5 aylık kullanımda plastik koku yaptığını aşınmalar deformeler olduğunu gördüm o yüzden kararsız kaldım spirit of aimi de arkadaşım mousepad alırken kaliteli bişey al bari diyip önerdi hangisini almalıyım?

Hocam ben de var, hybrid modelini tercih etmiştim. Fakat olumsuz olarak pürüzlü bir yüzey olduğu için kolumu koyduğumda rahatsız ediyor. Keşke speed alsaymışım diyorum ama stokta yoktu. Açıkçası mousepad bana kalırsa en son para harcanacak ekipman ama bu tamamen oynadığın oyunlar ve kişisel tercih meselesi. Bir daha mousepad'e bu kadar para vereceğimi sanmıyorum.

klasse longteng alcaktım normalde ama yorumalarda 4-5 aylık kullanımda plastik koku yaptığını aşınmalar deformeler olduğunu gördüm o yüzden kararsız kaldım spirit of aimi de arkadaşım mousepad alırken kaliteli bişey al bari diyip önerdi hangisini almalıyım?
Bendede kırmızısı var. Güzel mp gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Tryhard rekabetçi oynuyorsan beğenebilirsin ama benim gibi single oyunları ağırlıklı oynuyorsan, çok bir ekstrasını göremezsin bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok gömmüş gibi oldum ama deseni ve baskı kalitesi çok iyi, onlara lafım yok

Hocam ben de var, hybrid modelini tercih etmiştim. Fakat olumsuz olarak pürüzlü bir yüzey olduğu için kolumu koyduğumda rahatsız ediyor. Keşke speed alsaymışım diyorum ama stokta yoktu. Açıkçası mousepad bana kalırsa en son para harcanacak ekipman ama bu tamamen oynadığın oyunlar ve kişisel tercih meselesi. Bir daha mousepad'e bu kadar para vereceğimi sanmıyorum.
Arkadaşım da hybride bulasma diyor speed al diyor. Bende tek seferlik alıyorum uzun süre götürür diye

Tryhard rekabetçi oynuyorsan beğenebilirsin ama benim gibi single oyunları ağırlıklı oynuyorsan, çok bir ekstrasını göremezsin bence

Çok gömmüş gibi oldum ama deseni ve baskı kalitesi çok iyi, onlara lafım yok
Single oynasaydim düşünmezdim de FPS oyunları oynuyorum genelde spirit of aim pro alicam gibi gözüküyor

Hybridler pürüzlü yüzey olup rahatsız ediyor illa. Speed de aşırı kaçabilir control dene istersen. FPSler için control mousepadler daha tutarlı aim sağlar. En azından bende öyle. Kullandığım qck longtengden yavaş. Aim bozuluyor diye longteng kutusunda bekliyor yıllardır.

Wraithden on siparişi ürün ne kadar sürede geliyor bilen varmı

Geri