Arkadaşlar elimde AK820 Max var. Satmaya karar verdim. Nerede satabilirim? Ve sizce ne kadara satmalıyım? Ürünün kutusunu açtım, çalışıp çalışmadığını test etmek için kullandım ve daha sonra hiç dokunmadım bile
valla 1 ay önce 2000 e çok teklif yaptım kimse vermedi şimdi max 1500 e giderse dua et.Arkadaşlar elimde AK820 Max var. Satmaya karar verdim. Nerede satabilirim? Ve sizce ne kadara satmalıyım? Ürünün kutusunu açtım, çalışıp çalışmadığını test etmek için kullandım ve daha sonra hiç dokunmadım bile
2000 TL'ye koydum satışa. Zatrn 1700 TL'ye almıştım. Hadi hayırlısı.çoğu kişi aulayı sipariş geçti bu saatten sonra bilen adama satman zor olur aldığından bir tık daha üstüne koyarak sahibindene koyup dene şansını
Hocam 1900 e sattım. Galiba biraz şanslıyım.valla 1 ay önce 2000 e çok teklif yaptım kimse vermedi şimdi max 1500 e giderse dua et.
Bu ürünleri sen ben biliriz parası olan adam ya steelseries, razer alır yada wraithden çeker bakmaz ikinci ele.
E bilen adamda biliyor ucuza aldığını temudan korkan birisi olcakda işte birazcık onlara kar koyup anca satarsın.