Neler Yeni

Klavye alacam kararsız kaldım yardımcı olur musunuz ?

Hocam bir şey soracam bu sepetime ekledim klavyeyi. klavyede yazıyor ücretsiz teslimat 6 Şubat o nasıl oluyor anlamdım
Hocam o yurtdışından geldiği için biraz fazla gösteriyorlar genelde. Bir sıkıntı olursa falan diye. Genelde 7-10 günde geliyor, orda yazdığı kadar sürmez.

Gurkanpiro

80+ Platinum
Tmm hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizce Almanca düzen diye sıkıntı çıkar mı? Ben klavyeye bakarak yazmıyorum zaten aldışığım
Çıkarmaz z ve y harfinin yeri değişik çıkartıp degiştirceksin

Hocam şimdi bazıları diyor brown al bazıları diyor red bazıları diyor blue ne alacağımı şaşırdım 😄
Oyun oyncaksan red in tepkime süresi daha iyi

Hocam şimdi bazıları diyor brown al bazıları diyor red bazıları diyor blue ne alacağımı şaşırdım 😄

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berkaygurler
hocam sen daha karar veremedinmii 3 gündür ben zentech :D al işte o kadar da önemli değil görünüm olarak hangisini sevdiysen onu al klavyeye ne alırsan al alışıyorsun zaten bu saatten sonra düşünme al direkt bence

Crash1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Sefa
hocam sen daha karar veremedinmii 3 gündür ben zentech :D al işte o kadar da önemli değil görünüm olarak hangisini sevdiysen onu al klavyeye ne alırsan al alışıyorsun zaten bu saatten sonra düşünme al direkt bence
hahahaha hocam vallah bilmiyorum ya

Çıkarmaz z ve y harfinin yeri değişik çıkartıp degiştirceksin

Oyun oyncaksan red in tepkime süresi daha iyi
evet daha az da ama o kadar fark eder mi ki ciddi anlamda bir fark var mı

Top Bottom